Seni virüsten koruyan duygu durumun değil antikor seviyen.Ne ????? belli bir şey bu psikolojik olarak kendilerini kötü yapıyyorlar cahil gibi ??? yapma kardesım
Seni virüsten koruyan duygu durumun değil antikor seviyen.Ne ????? belli bir şey bu psikolojik olarak kendilerini kötü yapıyyorlar cahil gibi ??? yapma kardesım
Kendin için takmıyorsan başkalarına bulaşması için tak.Takmıyorum zaten bir şey olmicanı bildigim için Gerek yok ağzımda saçma şeyi takmaya
Coronaya inanmadığım için takmıyorum ve hiç bir şey olmadı bana tüm evlere girdim işimden dolayı maskesiz girdim hep grip bile olmadımKendin için takmıyorsan başkalarına bulaşmamısı için tak.
Anlamamak ben? Sen ne demekSpekületif olaylar o yüzden naçizane tavsiye... !
Daha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınızTakmıyorum zaten bir şey olmicanı bildigim için Gerek yok ağzımda saçma şeyi takmaya
Ama antikorun fazlası da zararlı.Seni virüsten koruyan duygu durumun değil antikor seviyen.
Kısmi de olsa seni de koruyor, ama çok bir etkisi yok.Daha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınız
Derin ve Suistimale açık konular ben naçizane tavsiyemi yaptım Dileyen Derinlemesine araştırıp inceleyebilir...Anlamamak ben? Sen ne demek
Hakkım helal değil sizlere .Coronaya inanmadığım için takmıyorum ve hiç bir şey olmadı bana tüm evlere girdim işimden dolayı maskesiz girdim hep grip bile olmadım
Arkadaş (!) işaretini koymayı unutmuş.Daha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınız
Bir gün şaşırcaksın ama o gün hangi gün bakalımDaha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınız