Virüs aşısı olacakmısınız ?

O zaman virüs çinden çıktığında ya mutasyon geçirdi, ölümcüllüğü azaldı yada bu bayılanlar vs. hep korku pompalama amaçlıydı.
Yorum yok hocam :D Hani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz :) Selametle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
:D ?????????????????????????????????????

sanmam :/

Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
Bende şu yazdığın son kısma inanmıyorum :)

Yorum yok hocam :D Hani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz :) Selametle.

Ne ????? belli bir şey bu psikolojik olarak kendilerini kötü yapıyyorlar cahil gibi ??? yapma kardesım

Aşı sizce şart mı?Bu virüsten sizce sürü bağışıklığı kurtulamaz mıyız?

çip takıcaklar bize yeğenim :D saka biyanada zorunlu olmadı sürece vurulmam ama bir yerde duymuştum kısırlık yapıyormuş doğrumu bilmem

Hocam ben virüs yok demiyorum ve dışarda maskemide çıkarmıyorum. Hatırlayan arkadaşlar olursa forumdan zamanında geçirdim. Ama aşı olayı hiç aklıma yatmıyor.

Devam et maske takmamaya(!).

Üst üste covid olan bir sürü insan var. Demekki belli bir zaman içinde bağışıklık kazanmamız zor.

çip takıcaklar bize yeğenim :D saka biyanada zorunlu olmadı sürece vurulmam ama bir yerde duymuştum kısırlık yapıyormuş doğrumu bilmem
Kısırlık yapıyorsa iyi 3. araçlara gerek kalmayacak para cepte ben sevdim(!)

Virüs olup 2 ay sonra tekrar olanlar var.
Tüm Dünya aynı anda olursa ancak, ki bu da çok zor bir ihtimal.

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,410
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri