Neler Yeni

Virüs aşısı olacakmısınız ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Mecbur olmadığı sürece olmam. Faz 3 aşamasındaki bir aşıyı çinliler kendi halkına vurdurmazken bizim ülke de yapıyorlar ben neden böyle bir aşıyı olayım ki. He pfizer olsa belki.

Hawkz

80+ Bronze
Şuan hasta olduğunu bilmeyip gezen kaç milyon kişi var veya hastalığı grip zannedip atlatan. Çin harici hiç sokakta bayılan vs. görmedim. Önce kendi kafana bak.
Dayı herkes aynı semptomu göstermiyor zaten. Ağır semptom gösteripte hastaneye yatmamakta direnen af edersiniz aptallar var mı? Varsa yatmasın zaten dünyaya ağırlık.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bende zaten böyle dedin demiyorum. Bu virüs domuz gribi safsatası ile aynı şey değil onu demek istiyorum.
Hocam Grip yüzünden dünyada bu kadar kişi ölürken neden umursamadık ama daha az öldürücü olan Covid 19da neden bu kadar panikledik.Bende bunu sorguluyorum işte.

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
İçinde mRNA olan ve ''Luciferian aydınlatma'' olan Her aşı Tehlikelidir. Dna Moleküllerine yaptığı sentetik saldırılar sebebiyledir. ! uzak durabilen Dursun...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Makalelerin çıkmasını, faz 3 ün tamamlanmasını bekliyorum.

Veriler açık olarak paylaşıldığı ve verileri incelediğim an olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinde mRNA olan ve ''Luciferian aydınlatma'' olan Her aşı Tehlikelidir. Dna Moleküllerine yaptığı sentetik saldırılar sebebiyledir. ! uzak durabilen Dursun...
Kaynağın ne kardeşim?

Zırto

80+ Bronze
Aşı olan ölüme gider ilk fahrettin kocaya falan yapıyorlar ama dikkat edin aşıyı vurmuyorlar herkes biliyor zaten herkes gördü videoda

Hawkz

80+ Bronze
Hocam Grip yüzünden dünyada bu kadar kişi ölürken neden umursamadık ama daha az öldürücü olan Covid 19 neden bu kadar panikledik.Bende bunu sorguluyorum işte.
Tamam hocam grip ile kıyas yapmandan tartışmaya değmeyeceğini anladık. Aşı olmayın, maske takmayın. Ama sonra başınıza bir iş gelirse veya yakınınıza sakın kimseyi suçlamayın. Selametle.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Dayı herkes aynı semptomu göstermiyor zaten. Ağır semptom gösteripte hastaneye yatmamakta direnen af edersiniz aptallar var mı? Varsa yatmasın zaten dünyaya ağırlık.
O zaman virüs çinden çıktığında ya mutasyon geçirdi, ölümcüllüğü azaldı yada bu bayılanlar vs. hep korku pompalama amaçlıydı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam Grip yüzünden dünyada bu kadar kişi ölürken neden umursamadık ama daha az öldürücü olan Covid 19da neden bu kadar panikledik.Bende bunu sorguluyorum işte.
Coronanın yayılma hızı ile influenza arasında çok fark var

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Rusya Amerika Çim aşı felan diyorlar aşı tam olarak çıktımı bilmiyorum ama siz olacakmısınız ?

Ben olmam
Neden derseniz;
1: Yan etkiler
2:Çıkarmaya çalışan ülkeler Yahudi Mesela Amerika Rusya 1 defa duydum İSRAİL
3:Türkiye çıkarırsa düşünürüm
Kankam ben dün oldum s現an在ık s好k像nt沒 y問題

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Aşı olan ölüme gider ilk fahrettin kocaya falan yapıyorlar ama dikkat edin aşıyı vurmuyorlar herkes biliyor zaten herkes gördü videoda
1609516558973.png

Zırto

80+ Bronze
Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,555
Üyeler
165,549
Son üye
cgnefe
Top Bottom