Virüs aşısı olacakmısınız ?

Yanlış Bilgilendirme
Kendin için takmıyorsan başkalarına bulaşmamısı için tak.
Coronaya inanmadığım için takmıyorum ve hiç bir şey olmadı bana tüm evlere girdim işimden dolayı maskesiz girdim hep grip bile olmadım

Takmıyorum zaten bir şey olmicanı bildigim için Gerek yok ağzımda saçma şeyi takmaya
Daha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınız :D

Daha maske neden takılıyor mantığını bile bilmiyorsun. Senin gibi sorumsuz maske, mesafe hijyen kurallarına uymayan cahiller yüzünden bu kadar yayıldı bu virüs. Maske seni korumuyor çevrende ki insanları koruyor karşında ki insanı koruyor. Herkes takarsa herkes birbirini korumuş oluyor. Ya sinir krizi geçirmelik adamlarsınız :D
Kısmi de olsa seni de koruyor, ama çok bir etkisi yok.

21. yüzyıldayız ve hala koronaya inanmayan tabiri caiz bedeviler var .

Arkadaş (!) işaretini koymayı unutmuş.

Bir gün şaşırcaksın ama o gün hangi gün bakalım

Virüs değil cahillik öldürüyor bir kere daha teyit ettik şu postun altına gelen tipler sayesinde :D Adam ben koronaya inanmıyorum maske takmam diyor. Sen bu adama şimdi ne diyebilirsin ki :D ?

Geri