Neler Yeni

Virüs aşısı olacakmısınız ?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Aynı şeyi tekrardan yapılıyor.
Bunu gerçekten coronavirusden Annesini babasını veya kronik hastalıklı kardeşini kaybedenlere göstersene? Aynı şey tekrardan yapılıyormuş. Dostum sen ben bizim gibi kronik bir hastalığı olmayan gençler bu virüsü ufak bir bel ağrısı ile atlatabilir belki. Peki ya bizim gibi olmayanlar? Peki ya benim Hemşire olan günde 5-6 tane covid19 hastasını yatışa götüren Anneme anlatmayı denesene. Bizim için tehlikeli olmayabilir ama dünyada tehlike altında olan bir sürü yaşlı veya kronik hastalığı olan insan var. Virüs ilk çıktığında çinden çok abartılı videolar görüntüler almıştık ama bu medyanın suçuydu. Ülkemizdede bu kadar korkulmasının sebebi medyanın suçu. Korkulacak bişey yok. Önlem almak yeterli.

Hawkz

80+ Bronze
Çinden görüntüler geliyordu korona yüzünden yere düşüp ölenler insanları böyle korkuttular işte.
Böyle görüntüler geliyordu çünkü şahıs hasta olduğunu bilmiyordu. Test yoktu, tedavi yoktu, işe yarar ilaç var mı bilinmiyordu. Allahım kafalara bak :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bunu gerçekten coronavirusden Annesini babasını veya kronik hastalıklı kardeşini kaybedenlere göstersene? Aynı şey tekrardan yapılıyormuş. Dostum sen ben bizim gibi kronik bir hastalığı olmayan gençler bu virüsü ufak bir bel ağrısı ile atlatabilir belki. Peki ya bizim gibi olmayanlar? Peki ya benim Hemşire olan günde 5-6 tane covid19 hastasını yatışa götüren Anneme anlatmayı denesene. Bizim için tehlikeli olmayabilir ama dünyada tehlike altında olan bir sürü yaşlı veya kronik hastalığı olan insan var. Virüs ilk çıktığında çinden çok abartılı videolar görüntüler almıştık ama bu medyanın suçuydu. Ülkemizdede bu kadar korkulmasının sebebi medyanın suçu. Korkulacak bişey yok. Önlem almak yeterli.
Hocam ben önlem almayın demiyorum yada insanlar yalandan ölüyor demiyorum.Ben korkmayın diyorum.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Hocam ben önlem almayın demiyorum yada insanlar yalandan ölüyor demiyorum.Ben korkmayın diyorum.
Bende zaten böyle dedin demiyorum. Bu virüs domuz gribi safsatası ile aynı şey değil onu demek istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
olabilirim sonuçta olmayıncada ölme ihtimalın var oluncada

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Böyle görüntüler geliyordu çünkü şahıs hasta olduğunu bilmiyordu. Test yoktu, tedavi yoktu, işe yarar ilaç var mı bilinmiyordu. Allahım kafalara bak :D
Şuan hasta olduğunu bilmeyip gezen kaç milyon kişi var veya hastalığı grip zannedip atlatan. Çin harici hiç sokakta bayılan vs. görmedim. Önce kendi kafana bak.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yerim

Top Bottom