Virüs Bulaşmış Olabilir mi? (Powershell)

Newb

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar,

Bilgisayarı ilk açtığımda karşıma terminal cmd sayfası çıkıyor, bu powershell'in komut sayfasıymış.
bu komut sayfası daha sonra anlık olarak açılıp kapanıyor, oyun oynarken film izlerken hep karşıma çıkıyor,
ne yaptıysam kapatamadım, virüs programıyla tarattım bir şey yok.

yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,

Bilgisayarı ilk açtığımda karşıma terminal cmd sayfası çıkıyor, bu powershell'in komut sayfasıymış.
bu komut sayfası daha sonra anlık olarak açılıp kapanıyor, oyun oynarken film izlerken hep karşıma çıkıyor,
ne yaptıysam kapatamadım, virüs programıyla tarattım bir şey yok.

yardımcı olursanız sevinirim
görev yöneticisinden başlangıca bakar mısın garip bi program var mı diye veya win+r atıp shell:startup a ordada bişey yoksa görev yöneticisine bak anormal bi program var mı diye bir de sürekli olarak mı çıkıyor sadece bilgisayar açılırken mi bir şey felan yazıyor mu çıktığında

anormal bir program yok ve hepsini devre dışı bıraktım, eset programı açık, shell:startup da WmiPrvSE dosyası var. Bilgisayar açıkken 5 dakika da bir açılıp kapanıyor anlık herhangi bir yazı yok ve eseti yüklediğimden beri msil/agent.yhg uyarısı geliyor engelleniyor.

AMD kullanıyorsanız bildiğim kadarıyla bazen AMD Auto Update yazan terminal açılıyor. Belki onunla alakalı bir durum olabilir. Ben de ara sıra oluyordu ama başka bir sebepten dolayı sizde sık açılıyor olabilir.

anormal bir program yok ve hepsini devre dışı bıraktım, eset programı açık, shell:startup da WmiPrvSE dosyası var. Bilgisayar açıkken 5 dakika da bir açılıp kapanıyor anlık herhangi bir yazı yok ve eseti yüklediğimden beri msil/agent.yhg uyarısı geliyor engelleniyor.
o dosyayı bilmiyorum bende öyle bir şey yok hiç korsan bir şey indirdin mi belki virüs kendini gizliyor olabilir orada shell:startupda öyle bişey olduğu gözükmüyor dosyayı virustotale felan atmayı dener misin bir şey çıkacak mı birde sağ tık atıp özellikler der misin açıklamasında ne yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1784385590303.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,009
Üyeler
199,263
Son üye
zeyltas

Geri