Antivirüs programları ile kaldırmayı dene onun dışında en son çözüm olarak format atabilirsinVirüsün adı trojan:script/oneeva.A!ml malwarebytes ile tam tarama yaptım bişey çıkmadı ama görev yöneticisinde hala duruyo kaldır diyorum silinmiyor acil yardım
Kaspersky ile bir de denee sen anlatırken bile tırstım trojan belaasından
Antivirüs programları ile kaldırmayı dene onun dışında en son çözüm olarak format atabilirsin
şimdi şöyle oldu dosyada 2 adet virüs çıktı birincisini sil dedim dosya silindi 2.sini sil deyince sanırım dosya silindiği için silemedi res attım virüs gözükmedi kaspersky ile hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı yarında detaylı tarama yapçam inşallah silinmiştireğer kasperkey de kaldırmazsa güvenli modda windowsu açıp silmeyi dene
silinmiş gibi gözüküyorşimdi şöyle oldu dosyada 2 adet virüs çıktı birincisini sil dedim dosya silindi 2.sini sil deyince sanırım dosya silindiği için silemedi res attım virüs gözükmedi kaspersky ile hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı yarında detaylı tarama yapçam inşallah silinmiştir
İnşallah silinmiştir hocam virüs çok illet birşeydirşimdi şöyle oldu dosyada 2 adet virüs çıktı birincisini sil dedim dosya silindi 2.sini sil deyince sanırım dosya silindiği için silemedi res attım virüs gözükmedi kaspersky ile hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı yarında detaylı tarama yapçam inşallah silinmiştir
Onuda oldum aralık ayındaBaşlığı görünce corona sandım
Kaspersky ile bir de denee sen anlatırken bile tırstım trojan belaasından
silinmiş gibi gözüküyor
İnşallah silinmiştir hocam virüs çok illet birşeydir
Paralı olarak virus programi alicam kaspersky iyi midir?Başlığı görünce corona sandım
en iyilerinden birisidirParalı olarak virus programi alicam kaspersky iyi midir?
Geçmiş olsun inşallah bir daha yakalanmazsınız. Bildiğime göre iyiOnuda oldum aralık ayında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paralı olarak virus programi alicam kaspersky iyi midir?
Sagol hocam valla hayatimda yasadigim en kotu en korkunc ve uzucu haftalardi 5 yasindaki kardesimin ambulansla gidip 5 saat gelmesimi babamin nefes alamayip ambulanslarin gelmesimi valla kendinize cok dikkat edin biz nasil yakalandik bilmiyorim marketten gelsek posete urunlere gusul aldirirdik gene bulasti lanet sey aman dikkat.valla cok b.ktan biseyGeçmiş olsun inşallah bir daha yakalanmazsınız. Bildiğime göre iyi
Ben Kaspersky kullanıyorum senelik aldım 150 kağıtOnuda oldum aralık ayında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paralı olarak virus programi alicam kaspersky iyi midir?