Neler Yeni

Virüs bulaştıran , hacklenmemize sebep olan şeyler nelerdir ?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Çok kafaya takma iyi bir antivirüs kur ve rahatına bak. Önerdiğim ücretsiz antivirüs Kaspersky ama param var dersen Norton öneririm.

Hwaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Demirkıran
Hocalarım merhaba. Bir virüs korkum var ve onun önüne geçmek istiyorum. Neler tarafından hacklenilebilirim veya virüs yiyebilirim ? Bunlara karşı tedbir alacağım.
Bende çocukken çok virüslerden korkardım böyle bilgisayar virüsü bilgisayarıma girecekde korkutucak beni reklam engelleyici kullan böyle zararlı sitelerden de engelliyor seni ve güzel bir antivirüs kullan

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İnternet bağlantısını kes ve İnterneti iptal ettir. Bilgisayarına herhangi bir harici donanım da takma.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
size gelen garip linkler veya durduk yere fotograf ve .exe doşyaları atılırsa açmayın o zamanda bilgileriniz hackerların eline geçer.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu kadar takıntı yaptıysan ve paran varsa bütün ekosistemini Apple'a geçir. Tehlikeli sularda gezme, bilmediğin linkleri açma yeter. Apple ürünlerine kolay kolay virüs bulaştırmazsın.

zWoeii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
.
Hocalarım merhaba. Bir virüs korkum var ve onun önüne geçmek istiyorum. Neler tarafından hacklenilebilirim veya virüs yiyebilirim ? Bunlara karşı tedbir alacağım.
oyuna hile falan indirmeyin, bir antivirüs kullanın, her siteye-linke tıklamayın, bilmediğiniz yerlerden dosya indirmeyin.

Kurapikki

80+ Bronze
Pek öyle denemez. Küçükken bilgisayarda hep reklam indirirdim. Hiç bir şey bilmiyordum daha masaüstü sistemlerden haberim yok. Tek bildiğim oyun minecraft falan. Birkaç sene sonra bir arkadaş vardı geldi 30 dakika virüslerden bahsetti ve çok abarttı. Bende sal*k gibi dinliyorum. 2 veya 3 sene sonra virüs bulaştı arkadaşın dedikleri aklıma geldi. Format attım. Onun dışında bir kaç şey falan oldu. Birini örnek veriyim bir arkadaşıma oyundan mining virüsü bulaştı. Oyun üzerinden benim oturumum kapatıldı. Bende ondan sonra güvenlik önlemleri almaya başladım. Reklam sitesine tıkladığımda bile korkuyordum. Sonuç bu.
Aaaa bu eski ben ya :D 2020 dönemlerinde sürekli virüs konusu açardım bilgisayarda virüs olmamasına rağmen. Yapacağın tek şey adını şanını bilmediğin sitelerden uzak durmak,korsan oyun kullanmamak vb şeyler. Ha ben antivirüs istiyorum diyosan Kaspersky total security en iyilerinden. Ben ayda 1 tarama yapıcam diyosanda Mbam+adwcleaner+hitmanpro sıralı taramasıyla neredeyse her şeyi tespit edersin.

Top Bottom