Neler Yeni

VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM

Clayz

80+ Silver

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Ben her seferinde format atıyorum at gitsin relax oluyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Merlin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Mehmetcan
bitdefender indir kur 1 ay ücretsiz zaten. Piyasadaki en iyi anti virüs süresi bitene kadar kullanırsın. kaspersky dan çok çok daha iyidir. Denemelisin.
Kaspersky'den çok daha mı iyi ???

Hocam Kaspersky'nin Rus hükümetine veri sızdırdığını görmezden gelirsek (çünkü Rus hükümeti senin verini ne yapsın) En iyisi Karspersky kesinlikle gerek sunduğu özellikler gerek Hizmetlerinin kalitesi gerek virüs tespit etme ve kontrol etme Yeteneği olarak vs.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Murat GH

Hocam Kaspersky'nin Rus hükümetine veri sızdırdığını görmezden gelirsek (çünkü Rus hükümeti senin verini ne yapsın) En iyisi Karspersky kesinlikle gerek sunduğu özellikler gerek Hizmetlerinin kalitesi gerek virüs tespit etme ve kontrol etme Yeteneği olarak vs.
Veri kaçırması felan önemli değil, ben performans olarak bakıyorum. Bir çok antivirüs inceledim içlerinden en iyisi bitdefender çıktı. Sonra internette vs aradım incelemelerine baktım. İşi veri güvenliği olanların incelemeleri olayı bitirdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Merlin

Veri kaçırması felan önemli değil, ben performans olarak bakıyorum. Bir çok antivirüs inceledim içlerinden en iyisi bitdefender çıktı. Sonra internette vs aradım incelemelerine baktım. İşi veri güvenliği olanların incelemeleri olayı bitirdi.

hangisi daha iyi hocam ona göre alıcamda

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Mehmetcan

Can abi diyorsa doğrudur😁

Ben en son dinlediğimde Hep Karspersky öneriyordu reis Bitdefender önerdiyse vardır bir bildiği😁

Ama bence Ortak Karspersky hesabı daha iyi gibi yıllık 500TL 3 kişi alsak kişi başı 166TL'ye geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Merlin
Ben Bitdefender kullanıyorum 3 yıllık aldım 1500 lira felandı. Karar senin bu benim tavsiyemdir, bence incele araştır ona göre değerlendirirsin.
Tamamdır teşekkürler hocam

Clayz

80+ Silver

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
An10im1i
En iyi yok.
Hepsi farklı motorlar kullanıyor. Sistemi farklı AntiV. ile taramakta fayda görüyorum. Eğer şüphe varsa.
Ayrıca sadece sertifikalı lisanslı kurulum yapmıyorsanız arada bir sisteme neler kuruldu gözden geçirmenizde fayda olacaktır.
1-Önyükleme taraması
2-Güvenli mod taramaları, chdsk, sfc /scannow, dism taramaları
3-Aktif rootkit,malware ve virüs taramaları,
4-sistem kayıt taramaları
5-optimizasyon ve açık taramaları
6-aktif antivirüs/web/güvenlik duvarı/ifşa/çalınma/açık/güncelleme bütünleşik sistemlerine sahip kaliteli bir antivirüs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,037
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom