Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Virüs konusunda cidden sebepsiz ve saçma bir korkum var ve bu durumu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim?
Yazılım.yazılımsal virüs mü yoksa corona gibi olan mı
Hocam kullanınca bende değişen bir şey olmuyor.Şahsen Kaspersky kullanıyorum ve bu sayede rahatım
Kaspersky kullan , reklamlara tıklama, maillerde linke tıklamaYazılım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kullanınca bende değişen bir şey olmuyor.
Kaspersky açık ara en iyisi onunla korunmazsan zaten seni hiçbir şey koruyamazYazılım.
Hocam kullanınca bende değişen bir şey olmuyor.
Onu demiyorum hocam yine korkuyorum anlamında.Kaspersky açık ara en iyisi onunla korunmazsan zaten seni hiçbir şey koruyamaz
Hocam gidip bilgisayara virüs yükleyecek halim yok ya. Ne yapmamı önerirsiniz?Onları öğrenerek. Aslında tüm korkularımız öğrenilmiş korkudur ve nedenini bilmediğimiz için korkarız. Bunları öğrenince korkumuzu aşarız. Neyin ne olduğunu öğrenip hangi kaynağı nasıl kullanacağını öğrendiğinde bu sorun kalkar.
Ben mesela güvenlik duvarını kapatıp kullanıyorum. 2 milyon dosyamdan sadece 300 ü virüs olarak tespit ediliyor. Onlar da false positive. Yani yanlış alarm.
İnternetten ne idüğü belirsiz şeyleri indirmediğin sürece virüs bulaşmaz merak etme.Virüs konusunda cidden sebepsiz ve saçma bir korkum var ve bu durumu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim?
Hocam bilgisayarda sitelere girmeyeli 1 yıl oldu.Saçma sapan sitelere girmezsen, önüne gelen linke tıklamazsan ve düzgün bir antivirüs kullanırsan bir şey olmaz.
Neden indireyimki hocam? Ben eski oyun savelerimden şüpheleniyorum.İnternetten ne idüğü belirsiz şeyleri indirmediğin sürece virüs bulaşmaz merak etme.
Kankam şüpheleniyorsan buraya birkaç tane konu açmak yerine dediğimi yapıp Kaspersky tam tarama yapabilirsin.Hocam bilgisayarda sitelere girmeyeli 1 yıl oldu.
Neden indireyimki hocam? Ben eski oyun savelerimden şüpheleniyorum.