virüs var mı acaba ?

ThExtrem

80+
Reaksiyon skoru
61
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben bilgisayara oyun yüklüyorum internetten ve yüklediğim her siteden virüs uyarısı geliyor yani şöyele ben youtubeden oyun ile ilgili videoya bakıyorum videoda antivirüs hiçbir uyarı vermiyor ama ben yüklüyorum avira antivirüs uyarı veriyor avast antivirüs vermiyor aviraya tıklıyorum ve HEUR/Malware diye bişey var diyor avast ile taratıyorum bir şey yok sadece avast ta değil awg clean ile de bir şey çıkmıyor sizce avira yı kaldırıp oyunu yükleyeyim mi

NOT : Yükleyeceğim oyun Age Of Empires 2 HD Edition ayrıca avirayı silmemdeki sebep oyunu yükleyince rar dan klasöre çıkarmama izin vermiyor erişim engellendi diyor

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben bilgisayara oyun yüklüyorum internetten ve yüklediğim her siteden virüs uyarısı geliyor yani şöyele ben youtubeden oyun ile ilgili videoya bakıyorum videoda antivirüs hiçbir uyarı vermiyor ama ben yüklüyorum avira antivirüs uyarı veriyor avast antivirüs vermiyor aviraya tıklıyorum ve HEUR/Malware diye bişey var diyor avast ile taratıyorum bir şey yok sadece avast ta değil awg clean ile de bir şey çıkmıyor sizce avira yı kaldırıp oyunu yükleyeyim mi

NOT : Yükleyeceğim oyun Age Of Empires 2 HD Edition ayrıca avirayı silmemdeki sebep oyunu yükleyince rar dan klasöre çıkarmama izin vermiyor erişim engellendi diyor
korsanı desteklemiyoruz :) lütfen para ile satın alın

Malwarebytes indirip tam tarama yap ve korsan indirme.

1 tane virüs programı kullan ve avastın zaten kendisi virüs avira yıda geç

kaspersky kullan

Korsana destek maalesef forumda bulunmamakta, bu işlerden anlamıyorsaniz bilgisayarınıza virüs bulastirabilirsiniz. Steamde indirimlerden uygun fiyata alabilirsin.

Korsana hayır. İndirmeyin derim.

avastın kendis virüs zaten bence windowsun kini kullan sadece antivirüs programlarına pek güvenim yok.ama windows ne kadar korur bilmem

Korsan almani onermem, emek verenlerin hakkina girme

Geri