Neler Yeni

VİRÜSLÜ SİTEYE GİRDİM

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
1659364462213.png

Arkadaşlar selam sabah böyleebir mesaj geldi. Girip baktım kırmızı ile karaladığım kullanıcı adı ve şifreyi girdim başkasının hesabı vardı sonra biraz baktım çıktım. Hernaggi bir şey indirmedim. Virüs bulaşmış mıdır. İp adresim ellerine geçmiştir sanırım bir şey olur mu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendi kişisel bilgilerini girmediysen bir şey olmaz. Evet İP adresine ulaşabilir ama zaten muhtemelen statik ip'ye sahip olmadığın için hiç bir şey yapamazlar. Modemi açıp kapatırsan ip'in değişir.

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kişisel bilgilerini girmediysen bir şey olmaz. Evet İP adresine ulaşabilir ama zaten muhtemelen statik ip'ye sahip olmadığın için hiç bir şey yapamazlar. Modemi açıp kapatırsan ip'in değişir.
Modemi kapatıp açtım + ip adresimi değiştim

Aderal

80+ Bronze
hocam tahmin ettiğim tarzda site ise o sitelerin amacı virüs bulaştırmak değil. Sahte bir kripto borsası gibi sahte site kurup size kullanıcı bilgileri gönderiliyor. Sizde o site üzerinden hesaba giriş yaptığınızda hesapta para olduğunu görüyorsunuz fakat çekmek için sizden kripto cüzdanı üzerinden para istiyorlar. Gönderirseniz dolandırılmış oluyorsunuz işte.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam tahmin ettiğim tarzda site ise o sitelerin amacı virüs bulaştırmak değil. Sahte bir kripto borsası gibi sahte site kurup size kullanıcı bilgileri gönderiliyor. Sizde o site üzerinden hesaba giriş yaptığınızda hesapta para olduğunu görüyorsunuz fakat çekmek için sizden kripto cüzdanı üzerinden para istiyorlar. Gönderirseniz dolandırılmış oluyorsunuz işte.
İstenilen parayı o kriptodan ödiyebilsek keşke :widepeepo:

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende böyle düşündüm ama insanlar yok trojan bulaştı yok kimlik yok cüzdan gitti g.o felan felan stres yaptılar

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar selam sabah böyleebir mesaj geldi. Girip baktım kırmızı ile karaladığım kullanıcı adı ve şifreyi girdim başkasının hesabı vardı sonra biraz baktım çıktım. Hernaggi bir şey indirmedim. Virüs bulaşmış mıdır. İp adresim ellerine geçmiştir sanırım bir şey olur mu.
Bir şey olmaz bu son zamanlarda bana da geldi sadece bir dolandırıcılık yöntemi

Top Bottom