biosa giremiyorum 3 gündür kmspico ile ilgili bir ilgisimi vardır bir yardımcı olurmusun anakartım MSİ MPG Z490 GAMİNG EDGE WİFİ ve 4 ay falan güncel değilRehber - BIOS Virüsü Temizleme Yönergesi
BIOS Virüsü veya diğer adıyla kök kullanıcı takımı yani rootkit virüsleri oldukça tehlikeli virüslerdir. Bu virüsler formatla giden virüslerden değildir. İlk olarak bu rootkit virüslerini tespit edip temizlemek için ESET ve Malwarebytes kullanabilirsiniz. Bu programlar rootkit taraması...donanimarsivi.com
biosa windowsdan damı giremiyorsun ?biosa giremiyorum 3 gündür kmspico ile ilgili bir ilgisimi vardır bir yardımcı olurmusun anakartım MSİ MPG Z490 GAMİNG EDGE WİFİ ve 4 ay falan güncel değil
öyle nasıl girebilirim bilmiyorum pcyi açarken del tuşu ile açılıyor normalde 2 gündür açılmıyorbiosa windowsdan damı giremiyorsun ?
öyle nasıl girebilirim bilmiyorum pcyi açarken del tuşu ile açılıyor normalde 2 gündür açılmıyor
böyle girebiliyorum fakat bios güncelledikden sonra format atınca windows siliniyorumu
tam anlamadımböyle girebiliyorum fakat bios güncelledikden sonra format atınca windows siliniyorumu
biosumu update edeceğim son sürüme ve sonra bilgisayarıma format atacağım windowsda siliniyormu sadece etkinleştirmesimi gidiyortam anlamadım
format atarsan tüm dosyalar gider bios update yaparsan sadece bios sıfırlanırbiosumu update edeceğim son sürüme ve sonra bilgisayarıma format atacağım windowsda siliniyormu sadece etkinleştirmesimi gidiyor
foramt attıkdan sonra windowsa ne oluyor etkinleştirmesimi gidiyorformat atarsan tüm dosyalar gider bios update yaparsan sadece bios sıfırlanır