VirusTotal Sonucu Güvenli mi?

ArKus

80+
Reaksiyon skoru
0

VirüsTotal sonucu güvenli mi yardımcı olur musunuz?
Birkaç arkadaşıma sordum güvenli dedi ama emin olamadım şimdiden teşekkürler.

Ben güvenmiyorum. Nasıl 1 dk içinde bütün virüs programlarıyla tarayabilir ki ?

güvenilir kardeş
Çalışma mantığını açıklar mısın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az önce tekrar deneyim dedim bir dosya yükledim 10 saniyede 50 tane virüs programı ile tarama yaptı. Vay arkadaş baya inandırıcı 😂

Çalışma mantığını açıklar mısın?
gardaş zaten dosyanın boyutu çok az o kadar sürede yapması normal buda false-positive çıkmış zaten bilinmedik antivirüsler temiz yani

ayrıca oradaki antivirüsler ile kullandıklarımızın veri tabanları aynı şuan o programlar site değilde normalde taratsa aynı cevabı verecekler

gardaş zaten dosyanın boyutu çok az o kadar sürede yapması normal buda false-positive çıkmış zaten bilinmedik antivirüsler temiz yani

ayrıca oradaki antivirüsler ile kullandıklarımızın veri tabanları aynı şuan o programlar site değilde normalde taratsa aynı cevabı verecekler
hocam bu VirüsTotalde tarattıktan sonra eset nod 32 kaspersky gibi antivirüslerin algılayıp algılamadığınamı bakmam lazım

hocam bu VirüsTotalde tarattıktan sonra eset nod 32 kaspersky gibi antivirüslerin algılayıp algılamadığınamı bakmam lazım
yok. Çoğunluk yani 30 antivirüs zararlı diyorsa zararlıdır genede kaspersky malwarebytes gibi şeylerde önemli

Geri