uygulamanın dosya konumuna ulaş ve sil. Böylelikle boşalacağı için çalışmaz. Boş kısayol olur.ben bir dosya indirdim sonrasında altruistic diye bir uygulama indii sitemeden ve hiç bir türlü silemedim yARDIM
Dosya konumuna nasıl izin vermiyor anlamadım. Dene bir şeyler. Ben chromium virüsünü zarzor silmiştim ama uzun zaman oldu.knk olmuyo izin vermiyor
kişinin kodladığı ilk virüs değilse silinmesini engelleyecek bir şey koymuştur tabiikiuygulamanın dosya konumuna ulaş ve sil. Böylelikle boşalacağı için çalışmaz. Boş kısayol olur.
dostum benim sana tavsiyem bir antivirüs uygulaması indir olmazsa çak formatınormal bi virüs uygulamasında gözükmüyor
her türlü denedim olmuyo virüs programı görmüyor belki bi yolu vardır diye sordum format atıcam yarınkişinin kodladığı ilk virüs değilse silinmesini engelleyecek bir şey koymuştur tabiiki
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum benim sana tavsiyem bir antivirüs uygulaması indir olmazsa çak formatı
Hangi virüsmüş o korona mıAntivirüsleri deneyin olmazsa formatlayın ancak bazı virüsler formatla geçmeyebilir.
Yok o omicronHangi virüsmüş o korona mı
ssd üzerine dezenfektan kolonya falan sık düzeliyor falan filan inter milanHangi virüsmüş o korona mı