Hypc
80+
- Reaksiyon skoru
- 265
kdv+ötv+xtv+ytv ile 150k olurAlıntıyı görüntüle
Emin misiniz hocam?
kdv+ötv+xtv+ytv ile 150k olurAlıntıyı görüntüle
Emin misiniz hocam?
Ne zaman satışa çıkıyor ki? Videoyu geçe geçe izledim YouTubeda bölüm bölüm ayırmış videoyu yok design yok görüntülü konuşma fln ama game yazdığını hiç görmedimŞu anda satılık değil hocam. Videoda oyun oynandığı var. NBA 2K23'ü gösteriyorlardı muhtemelen.
kanka böyle bi şeyi sırf oyun için almazsın zaten sunduğu özellikler manyak ötesi bir şey tamamını izlemeni tavsiye ederim. Oyunda oynanır rahat nba videosu vardı.Ne zaman satışa çıkıyor ki? Videoyu geçe geçe izledim YouTubeda bölüm bölüm ayırmış videoyu yok design yok görüntülü konuşma fln ama game yazdığını hiç görmedim
forum.donanimarsivi.com
kredi çekmek zorunda kalsam bile kesinlikle almak istediğim bi ürün AŞIRI iyi bi şey, tabii ilk mahsül alınmaz 2. varyasyondan sonra falan alınır bu tarz ürünlerApple'nin yeni ürünü Vision Pro tanıtıldı! Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence olağanüstü güzellikte bir şey. Aşırı ileri bir teknoloji. Tek problemi fiyatı.
Evimi sinema salonuna dönüştürmek hoşuma gitti de ama bunu takıp da galeride dolaşmak görüntülü konuşma yapmak veya instagramda dolaşmak pek mantıklı gelmiyor.kanka böyle bi şeyi sırf oyun için almazsın zaten sunduğu özellikler manyak ötesi bir şey tamamını izlemeni tavsiye ederim. Oyunda oynanır rahat nba videosu vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama tabi biz buna sahip olamıcaz orası ayrı mevzu![]()
Arkadaşlar ilk konudan devam edelim.Apple Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü Duyurdu!(3500$)
Galiba geleceğe bir tık daha yaklaştık. 10 sene önce çıkan google glass'a benziyor. Gözlük üzerinden internette gezinmek.forum.donanimarsivi.com