Neler Yeni

Vision Pro tanıtıldı! Ne düşünüyorsunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şu anda satılık değil hocam. Videoda oyun oynandığı var. NBA 2K23'ü gösteriyorlardı muhtemelen.
Ne zaman satışa çıkıyor ki? Videoyu geçe geçe izledim YouTubeda bölüm bölüm ayırmış videoyu yok design yok görüntülü konuşma fln ama game yazdığını hiç görmedim

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Ne zaman satışa çıkıyor ki? Videoyu geçe geçe izledim YouTubeda bölüm bölüm ayırmış videoyu yok design yok görüntülü konuşma fln ama game yazdığını hiç görmedim
kanka böyle bi şeyi sırf oyun için almazsın zaten sunduğu özellikler manyak ötesi bir şey tamamını izlemeni tavsiye ederim. Oyunda oynanır rahat nba videosu vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama tabi biz buna sahip olamıcaz orası ayrı mevzu :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Apple'nin yeni ürünü Vision Pro tanıtıldı! Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence olağanüstü güzellikte bir şey. Aşırı ileri bir teknoloji. Tek problemi fiyatı.
kredi çekmek zorunda kalsam bile kesinlikle almak istediğim bi ürün AŞIRI iyi bi şey, tabii ilk mahsül alınmaz 2. varyasyondan sonra falan alınır bu tarz ürünler

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
kanka böyle bi şeyi sırf oyun için almazsın zaten sunduğu özellikler manyak ötesi bir şey tamamını izlemeni tavsiye ederim. Oyunda oynanır rahat nba videosu vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama tabi biz buna sahip olamıcaz orası ayrı mevzu :D
Evimi sinema salonuna dönüştürmek hoşuma gitti de ama bunu takıp da galeride dolaşmak görüntülü konuşma yapmak veya instagramda dolaşmak pek mantıklı gelmiyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak