beratsapanci
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Merhaba visual studio kodlarını bulmak istiyorum yani bi uygulama yapmak istiyorum ama hani bi site veya uygulama olur bütün kodları görüceğim nerden bulabilirim.
Yani açıkcası hocamız bize bişey öğretmen uygulama yapmamızı istiyor yani ad soyad felan yazıp siteye kaydetme uygulaması veya listbox'a felan 1 den 100 e kadar sayı yazdırma felan yani o an intten bakıp zaman harcıyamıyorumçok fazla kod var ders izleyerek kendini geliştirebilirsin. Sadece kodları okuyup yazıp ezber yaparsan diğer gün unutursun
programdan mı siteye kaydedeceksin yoksa bir siteye kayıt sistemi miYani açıkcası hocamız bize bişey öğretmen uygulama yapmamızı istiyor yani ad soyad felan yazıp siteye kaydetme uygulaması veya listbox'a felan 1 den 100 e kadar sayı yazdırma felan yani o an intten bakıp zaman harcıyamıyorum
Hangi dili kullanarak yazmak istiyorsan onun dersini bul.Merhaba visual studio kodlarını bulmak istiyorum yani bi uygulama yapmak istiyorum ama hani bi site veya uygulama olur bütün kodları görüceğim nerden bulabilirim.