Vitamin takviyeleri gün içinde nasıl alınmalı?

LoyCEE

80+
Reaksiyon skoru
52
Elimde multivitamin zma ve omega 3 var. Bu üçünü gün içinde nasıl almalıyım sizce?

Zma ve omega 3 için yorum yapmıyorumda bence multivitamini günlük düzenli alma gene doktorlar iyi bilir de besin düzensizliğin vs yoksa bence B12 zma ve omega 3 dışında çoğu gereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zma ve omega 3 için yorum yapmıyorumda bence multivitamini günlük düzenli alma gene doktorlar iyi bilir de besin düzensizliğin vs yoksa bence B12 zma ve omega 3 dışında çoğu gereksiz.
zma yı ve b12 yi kullanacaksan multivitamini bence güne başlarken omega 3 yağ olduğu için karbonhidrat ile birlikte yani sabah kahvaltısı sonrası veya yaparken al en verimlisi olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zma yı ve b12 yi kullanacaksan multivitamini bence güne başlarken omega 3 yağ olduğu için karbonhidrat ile birlikte yani sabah kahvaltısı sonrası veya yaparken al en verimlisi olur
sağ olun hocam
benim besin düzensizliğim biraz var ondan günlük almam gereken vitamini aldığımı düşünmüyorum ondan dolayı almıştım multivitamini

Geri