evetVitessiz bir şekilde etsin 2 oynamak mümkünmüdür?
çok gerek yok bence ben mausun ileri geri macro tuşlarına atadım vitesleri öyle oynuyorumVitessiz bir şekilde etsin 2 oynamak mümkünmüdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış seçmişim konuyu kusura bakmayın.
mumkundurmümkünmüdür?
Vitessiz bir şekilde etsin 2 oynamak mümkünmüdür?
yanlış seçmişim konuyu kusura bakmayın.
6 vites seçeneği var hocam oyunda direksiyon setim olmamasına rağmen 6 vites kullanıyorum ben tır daha seri oluyorRAMPAGE V902 tam setine sahibim. ETS 2'de vitesi neredeyse hiç kullanmadım. Oyunun içindeki tırlar genelde 12-16 vites olduğu için uğraştırıcı oluyor. O yüzden otomatik viteste kullanıyorum. Sadece ETS 2 oynamak gibi bir amacın varsa vites alman gereksiz olur.
Dediğin gibi bir yol var haklısın; ama ben oyunu daha gerçekçi oynamayı seviyorum. Benim için, tırın seri olması, hızlı olması önemli değil. Artı olarak tırı 6 vitesli yaparsan tırın ağır yük, normal yük, yokuş performansında düşüş yaşanıyor. Bende bunu istemiyorum. Oyun ayarlarında akıllı sıralı vites gibi bir seçenek var. Örnek veriyorum sen vitesi 2 ye taktın ama bu sistem sayesinde oyun 4 veya 6 ya falan takıyor. Sen tırı en son vitese aldığında ise 12 - 16. vitese denk getirmiş oluyorsun; ama dediğim gibi oyunu gerçekçi oynamak benim için daha keyifli oluyor. Günümüzdeki tırların çoğu otomatik manuel vites yok denecek kadar az. Otomatik vites ETS 2 için konuşuyorum daha rahat oluyor.6 vites seçeneği var hocam oyunda direksiyon setim olmamasına rağmen 6 vites kullanıyorum ben tır daha seri oluyor