Neler Yeni

Çözüldü✓ Vitessiz ets2 oynanır mı?

Mimomuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Giray Günal
Vitessiz bir şekilde etsin 2 oynamak mümkünmüdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış seçmişim konuyu kusura bakmayın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok gerek yok bence ben mausun ileri geri macro tuşlarına atadım vitesleri öyle oynuyorum

tabi otomatik vitesde seçebilirsiniiz ama keyifli olmuyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

ShunX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İzzet

RAMPAGE V902 tam setine sahibim. ETS 2'de vitesi neredeyse hiç kullanmadım. Oyunun içindeki tırlar genelde 12-16 vites olduğu için uğraştırıcı oluyor. O yüzden otomatik viteste kullanıyorum. Sadece ETS 2 oynamak gibi bir amacın varsa vites alman gereksiz olur.​

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr

RAMPAGE V902 tam setine sahibim. ETS 2'de vitesi neredeyse hiç kullanmadım. Oyunun içindeki tırlar genelde 12-16 vites olduğu için uğraştırıcı oluyor. O yüzden otomatik viteste kullanıyorum. Sadece ETS 2 oynamak gibi bir amacın varsa vites alman gereksiz olur.​

6 vites seçeneği var hocam oyunda direksiyon setim olmamasına rağmen 6 vites kullanıyorum ben tır daha seri oluyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Otomatik şekilde oynayabilirsiniz. Veya vites arttırma/düşürme seçeneklerine tuş atayıp sıralı oynayabilirsiniz

ShunX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İzzet
6 vites seçeneği var hocam oyunda direksiyon setim olmamasına rağmen 6 vites kullanıyorum ben tır daha seri oluyor
Dediğin gibi bir yol var haklısın; ama ben oyunu daha gerçekçi oynamayı seviyorum. Benim için, tırın seri olması, hızlı olması önemli değil. Artı olarak tırı 6 vitesli yaparsan tırın ağır yük, normal yük, yokuş performansında düşüş yaşanıyor. Bende bunu istemiyorum. Oyun ayarlarında akıllı sıralı vites gibi bir seçenek var. Örnek veriyorum sen vitesi 2 ye taktın ama bu sistem sayesinde oyun 4 veya 6 ya falan takıyor. Sen tırı en son vitese aldığında ise 12 - 16. vitese denk getirmiş oluyorsun; ama dediğim gibi oyunu gerçekçi oynamak benim için daha keyifli oluyor. Günümüzdeki tırların çoğu otomatik manuel vites yok denecek kadar az. Otomatik vites ETS 2 için konuşuyorum daha rahat oluyor.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Gerçekçilik açısından vitesin pek önemi kalmadı, zira günümüzde üretilen modern sıfır km tırların hemen hepsi otomatik vitesli. Sadece ağır rampalarda vites düşürebilirsiniz, sonra da tekrar d moduna alırsınız. Ki ben buna hiç gerek duymadım. Ayarlardan aktive edeceğiniz Gerçek otomatik şanzıman, oldukça keyifli bana göre.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Emre
Klavye+mouse ile oynuyorum bence zevkli direksiyon setiylede oynadım ikiside zevkliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,683
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom