🔥İndirim Vivo V29 Lite 9.999 TL

Hocam sizde uygulamalarda takılma aniden uygulama çökmesi vb şeyler yaşamıyor musunuz? Bende a35 vardı babama verdim tekrar bu telefona geçtim belki o yüzden çok hantal geliyor.
Ben memnunum hala ama ben gibi yurtdışı cihaz alabilirsin. M31s yi modem olarak kullanıp aramaları cevaplayıp yurtdışı cihazıma sim takmayı düşünmüyorum. Ha takarsam da 180 gün açık kalacak çift sim

Daha ilk telefon kötü diyenler var emin değilim bende max.13k telefona bakıyorum.A35 mi nothing Phone 1 mi?

Oyun ve sosyal medya için
A35'te alınabilir ama NP1 gerek premium kasası, gerek arayüz deneyimi, gerek kamerası ile bence daha önde.

A35'in güncelleme dışı artısı yok.

yenilenmiş iphone 11 mi yoksa bu telefon mu sizce
Bu cihazın verdikleri kabul edilerek alınabilir. iPhone 11 daha iyi olabilir ancak alınabilecek kalitede değil. Yenilenmiş konusu da şüphe barındırıyor.
Aslında ikinci elde farklı cihaz alma seçeneği de var, Android tarafında alternatif yenilenmiş cihaz almak da. Bu iki model de karşılaştırmaktan ziyade hangisi daha uyuyorsa o seçilebilir şeklinde modeller. En azından fiyatına ve durumuna göre daha normal olduğundan V29 Lite mantıklı denebilir, yoksa iPhone 11 daha iyi tabii ancak hem yenilenmiş olarak hem de güncel olarak en son seçeneklerden de biri işin gerçeği.

kötü değil de A16 varken almazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri