vatan ta ta ta tannn16-17 bin bandında değilmi bu cihaz nereden aldın 20k ya
ya birde yan telefon olarak netten honor 400 çekesim var16-17 bin bandında değilmi bu cihaz nereden aldın 20k ya
en kötü a101 de 16.500 tlvatan ta ta ta tannnkazıkların kralı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya birde yan telefon olarak netten honor 400 çekesim varne diyon alınır mı
hocam sen niye her şeyin yanını çekiyosunvatan ta ta ta tannnkazıkların kralı
ya birde yan telefon olarak netten honor 400 çekesim varne diyon alınır mı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSD1GMZX?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 çekicen buradan peşin fiyatına 3 taksit mis gibiaman a101 deme çöp dahi almam internet üzerinden onlardan
s23ü a101den almıştım niye öyle dedin ki neaman a101 deme çöp dahi almam internet üzerinden onlardan
Yalnız dünden beri kullanıyorum baya güzel cihaz şaşırttı beni kumar oynadım alırken vivoya güvenim yoktu baya şaşırttı beni vallahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0FSD1GMZX?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 çekicen buradan peşin fiyatına 3 taksit mis gibi
Aman dikkat et gram dikkat etmiyorlar kargolara ürünlere vesaires23ü a101den almıştım niye öyle dedin ki ne
Yan bir ürün almak iyidir bana göre tabiihocam sen niye her şeyin yanını çekiyosun![]()
yerinde olsam yan sistem falan kuracağıma 5090 çekerdim hocam daha iyi olmaz mıydı öyleYalnız dünden beri kullanıyorum baya güzel cihaz şaşırttı beni kumar oynadım alırken vivoya güvenim yoktu baya şaşırttı beni valla
Aman dikkat et gram dikkat etmiyorlar kargolara ürünlere vesaire
Yan bir ürün almak iyidir bana göre tabii
kamera dışında güzel telefona benziyor fakat fiyat pahalı direkt muadillerinin fiyatına bakmadan konuşucam performansı snapdragon 888 e yakın kamera konusunda fotoğraf gündüzleri idare eder fakat ois yok video işi cortlar batarya iyi gider20 k bandında konu başlığında geçen cihazı aldım fakat h.o mu g.o mu ?
5090 aratmaz 7090a geçersin6090 çıktı mı napcaz![]()