Yardım Vivo V60 Lite 8+8/256 Alınır mı ?

kamera dışında güzel telefona benziyor fakat fiyat pahalı direkt muadillerinin fiyatına bakmadan konuşucam performansı snapdragon 888 e yakın kamera konusunda fotoğraf gündüzleri idare eder fakat ois yok video işi cortlar batarya iyi gider
Hocam kusura bakmayın ama bahsettiğiniz telefonda Snapdragon 685 var Snapdragon 888'e yakın performans göstereceğini pek zannetmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 k bandında konu başlığında geçen cihazı aldım fakat h.o mu g.o mu ?
Bu bütçe bandında Honor 400, Samsung A36 gibi alternatifler vardı geçmiş olsun hocam.

Hocam kusura bakmayın ama bahsettiğiniz telefonda Snapdragon 685 var Snapdragon 888'e yakın performans göstereceğini pek zannetmiyorum.

Bu bütçe bandında Honor 400, Samsung A36 gibi alternatifler vardı geçmiş olsun hocam.
Eyv ama cihaz beni baya tatmin etti ya memnunum diyebilirim ama bir cihaz daha almayı düşünüyorum Honor 400 tercihim olur

dimensity 7360 gözüküyor internette nanoreviews ten baktım 888 e yakın gözüküyor du

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,683
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri