Vizyon Bilgisayar Güvenilir mi?

Yalaz

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
18000
Son düzenleme:
Konudan bağımsız bu soğutucuyu hangi amaçlı alıyorsunuz hocam ?
Yoğun iş yükünde işlemci(9950x) yüksek güç tüketeceğinden ve sistemde ful asus parçalar olduğundan bu modele yöneldim

Son düzenleme:
Güvenilir ama bu kadar çok para vermeye gerek yok

Yoğun iş yükünde işlemci(9950x) yüksek güç tüketeceğinden ve sistemde ful asus parçalar olduğundan bu modele yöneldim
Hocam çok pahalı, bütçe varsa kesinlikle üst seviye soğutucu ama bu da bence işini rahatlıkla görecektir bende bunun beyazı var oyun performansından çok memnunum. Lcd ekranıda süper yazılım olarak çok seçenek sunuyor gif vs her şeyi ayarlayabiliyorsun.

Daha önce hiç alışveriş yapmadim ama
Asus un yetkili satıcısı partneri
Cashback kampanya listesinde olan bir firma.

Amazonda 6 taksit imkanı mevcut ;

Ekler

• IMG_20250308_061343.jpg
    IMG_20250308_061343.jpg
    197 KB · Hit: 24
Daha önce hiç alışveriş yapmadim ama
Asus un yetkili satıcısı partneri
Cashback kampanya listesinde olan bir firma.

Amazonda 6 taksit imkanı mevcut ;

Çok teşekkürler 🔥
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok pahalı, bütçe varsa kesinlikle üst seviye soğutucu ama bu da bence işini rahatlıkla görecektir bende bunun beyazı var oyun performansından çok memnunum. Lcd ekranıda süper yazılım olarak çok seçenek sunuyor gif vs her şeyi ayarlayabiliyorsun.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama zaten birçok parçada üst parça seçimi yaptım 6k fark ile sizin modelinide yönelmek pek içime sinmedi

Çok teşekkürler 🔥

Tavsiyeniz için teşekkürler ama zaten birçok parçada üst parça seçimi yaptım 6k fark ile sizin modelinide yönelmek pek içime sinmedi
Rica ederim

Çok teşekkürler 🔥

Bu da üst seviye hocam içiniz rahat olsun ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,987
Üyeler
173,913
Son üye
HasanVersion
Geri