VK 1630 Kasa Nasıldır

reis sabret bak acele etme aceleye gelmez pişman olursun 500 lira daha biriktir unlost eco v2 al
Eyw reisim acelem yok zaten bu ay ic8nde almayi düşünüyorum .Sadece fikir olusturyorum kafamda bide dediğin sistemin linkini atabilir misin

iyi acele etme zaten buyur kardeşim güzel sistem sıkıntı yaşamazsın
Valla haketten guzel sistem hem de ekran kartuda var parasina değer eyw kardeşim
Post automatically merged:

Bu nasıl sizce arkadaşlar ? 3000 seviyesinde
Guzel benziyor buda ama freedoss sanki

Valla haketten guzel sistem hem de ekran kartuda var parasina değer eyw kardeşim
Post automatically merged:

Guzel benziyor buda ama freedoss sanki
Bence de bu kurda bu fiyata en iyi sistem yardim edebildiysem ne mutlu bana.Bu arada sistemin fiyati gittikce artacaktir elini cabuk tut derim.Teknobiyotik de guvenilir bir sitedir

Kardesim senide cok darladım ama bu sistemlerde stok sikintisi olur mu yoksa getiriryorlar mi dewamli
ya dostum lafı olmaz darlanmadım hoşuma gidiyor insanlara yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana canın sağolsun senin bir dua etsen bana yeter devamlı getiriyorlar firma çok sağlam köklü bir firma sıkıntı yaşamazsın

Ucuz kasa alıyım derken kaç tane sistem yandı. Daha fazla masrafa girmek dshs iyi kasa Ram gibi bileşenler ömürlük

ya dostum lafı olmaz darlanmadım hoşuma gidiyor insanlara yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana canın sağolsun senin bir dua etsen bana yeter devamlı getiriyorlar firma çok sağlam köklü bir firma sıkıntı yaşamazsın
Valla kardeş Allah razi olsun cok faydan oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,830
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri