Neler Yeni

Vodafone CGNAT'lı İP Veriyormu

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Iğdır
Gençler Superonlinedayım Şu An Osmaniye'deyim Konumum Güneydoğuda Gözküyor Bu Konuda Aşırı Rahatsızım Güneydoğuluları Sevmiyorum Hesap Açtığımda Güneydoğu İllerinde Hesap Açılmış Gözüküyor Aynısı Vodafone'da Var Mı Modem Arayüzü Kitli Mi"

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bay fahare
Cgnat yapmayan sağlayıcı kaldığını sanmıyorum sabit ip alırsan sorunun çözülür (güneydoğulular ne alaka onu anlamadım ama ) modem arayüzüne her türlü giriş yapabiliyor olman lazım

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Iğdır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cgnat yapmayan sağlayıcı kaldığını sanmıyorum sabit ip alırsan sorunun çözülür (güneydoğulular ne alaka onu anlamadım ama ) modem arayüzüne her türlü giriş yapabiliyor olman lazım

Aga cgnatlı veriyor biliyorum ama ip hangi konumda gözüküyor o önemli şimdi ben superonline'dayım acaba Vodafone'da nerde gözküyor kendim güneydoğuda gözükmek istemiyorum ne alaka diyorsan ne kadar yobaz ve devlet düşmanı varsa hepsi güneydoğuda.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Iğdır
Kanka türkiyedeki iss'lerin modem arayüzleri kitli heleki zte markalı olanları acaba vodafone'da böyle mi diyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aga cgnatlı veriyor biliyorum ama ip hangi konumda gözüküyor o önemli şimdi ben superonline'dayım acaba Vodafone'da nerde gözküyor kendim güneydoğuda gözükmek istemiyorum ne alaka diyorsan ne kadar yobaz ve devlet düşmanı varsa hepsi güneydoğuda.
Ne alaka doğuda gözükmeyle onu anlamadım? Yoğun bir yerde yaşıyorsan CGNAT IP gelir genelde. Ben Ankara'da olmama rağmen dinamik IP geliyor mesela.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Iğdır
Ne alaka doğuda gözükmeyle onu anlamadım? Yoğun bir yerde yaşıyorsan CGNAT IP gelir genelde. Ben Ankara'da olmama rağmen dinamik IP geliyor mesela.
Cgnat'ı geçtimde şu an vodafone'nun verdiği modemlerin arayüzündeki tüm ayarlar kitli mi onu merak ediyorum.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bay fahare
Kanka türkiyedeki iss'lerin modem arayüzleri kitli heleki zte markalı olanları acaba vodafone'da böyle mi diyorum
Altyapı sağlayıcın sol onun modemi gelicem her türlü kısıtlı olma kısmı çok doğru ileri düzey bir iş yapıyorsan gpondan kurtulanlar var mavi olan forumda görmüştüm ordan bilgi alabilirsin ip kısmıda sabit ip ile çözülür dediğin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cgnat'ı geçtimde şu an vodafone'nun verdiği modemlerin arayüzündeki tüm ayarlar kitli mi onu merak ediyorum.
CGNAT ile modem arayüzünün bir alakası yok. CGNAT IP verirse kaçarın yok zaten onu kullanacaksın ya da sabit IP alacaksın ek ücret verip. Gidip alakasız bir yer göstermez ayrıca. Ufak bir ildeysen genelde en yakın büyük bir ili gösterir vs vs...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,223
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom