Vodafone evde internet neden böyle oldu

byavuz10

80+
Reaksiyon skoru
48
mehaba arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar internet hızım aşagıda attığım gibiydi ve snra ne olduysa bu kadar düştü vodafone la görüştüğümüzde gelip bakacaz dediler gelip apartmandaki kablolara bakmışlar bir sorun yokmuş size 50 mbps veriyoruz dediler sizce neden böyle oldu

Önceki Hali
1674400203629.png

Şimdiki Hali
Ekran görüntüsü 2023-02-23 195822.png

mehaba arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar internet hızım aşagıda attığım gibiydi ve snra ne olduysa bu kadar düştü vodafone la görüştüğümüzde gelip bakacaz dediler gelip apartmandaki kablolara bakmışlar bir sorun yokmuş size 50 mbps veriyoruz dediler sizce neden böyle oldu

Önceki Hali
Alıntıyı görüntüle
Şimdiki Hali
Alıntıyı görüntüle
hocam modem ayarlarına girip dsl kısmını atar mısınız

Bizim wifi de vodafone ve bazi sorunlar cikmaya basladi internet calismiuordu servis gonderdiler yaptilar 4-5 gun sonra yine ayni sorunu yasamaya basladim

fiber internette sorun olabilir servisi arayıp çözebilirsiniz turkcell kullanıyorum bende internetimi hızlandırıyorlar böyle durumlarda

bugün vodafone netlerde bir problem olacağını okudum sabah (yüzeysel)

internet böyle olmadan önce 50 ye 8 mbps ydiAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
güç çok düşük aldığınız hız çok normal iç tesisatta bir problem olabilir hat zayıflaması da çok yüksek bu da iç tesisatta bir problem olabiliyor demektir iç tesisatı kontrol edin aldığınız max hız 6.8mb zaten bir sıkıntı var modeme giren kabloda

Bugün kablolara baktım onda biri kopukmus onu duzelttim eski haline döndü verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri