Vodafone Evde İnternet

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
24 Ay sözleşme ile 50-5 internet veriyor ilk yıl 99 2. yıl 109 tl sizce iyi mi?

24 Ay sözleşme ile 50-5 internet veriyor ilk yıl 99 2. yıl 109 TL sizce iyi mi?
Kazık, kesinlikle tahhütlü internet işine girme. Millenicom, turknet gibi markalara bakmanı öneririm

Hızın ne olursa olsun Ortalama ping 54 oluyor vodafone de haberin olsun. Müşteri hizmetleri fiyatları teyit ederken ses kaydı alanda yarar var. Bana 65 tl dedikleri pakete 93tl ödüyorum her ay

Kazık, kesinlikle tahhütlü internet işine girme. Millenicom, turknet gibi markalara bakmanı öneririm
türknet müşteri hizmetleri kötü olduğu için sıcak bakmıyorum. milleni ise çayma bedeli 1 aylık karşılıyor 200tl karşılamak için oda sözleşme istiyor

ve vdsl fiber değil
Bende turktelekom un 24 ay taahhütlü 50-5 kullanıyorum.
Kabloneti bilmiyorduk interneti alirken 2 yil bununla devam edicme bende ama fena değil hızlı internet

Hızın ne olursa olsun Ortalama ping 54 oluyor vodafone de haberin olsun. Müşteri hizmetleri fiyatları teyit ederken ses kaydı alanda yarar var. Bana 65 TL dedikleri pakete 93tl ödüyorum her ay
eğer geçersem alırım aklımda

türknet müşteri hizmetleri kötü olduğu için sıcak bakmıyorum. milleni ise çayma bedeli 1 aylık karşılıyor 200tl karşılamak için oda sözleşme istiyor
Şuan hiç internet kullanmıyorsan cayma bedeli vermessin ki ne alaka?

Bende turktelekom un 24 ay taahhütlü 50-5 kullanıyorum.
Kabloneti bilmiyorduk interneti alirken 2 yil bununla devam edicme bende ama fena değil hızlı internet
tt de fiyat ne ve 50-5 iyi veriyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan hiç internet kullanmıyorsan cayma bedeli vermessin ki ne alaka?
yok kullanıyorum ttnet var 4 ay falan var daha onun için vodafona sıcak bakıyodum 300 tl karşılıyor

tt de fiyat ne ve 50-5 iyi veriyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kullanıyorum ttnet var 4 ay falan var daha onun için vodafona sıcak bakıyodum 300 TL karşılıyor
119 tl ödüyorum . 48 doenload 5.30 upload vikiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,424
Üyeler
188,244
Son üye
Snuk95
Geri