Vodafone Evde İnternet

tt de fiyat ne ve 50-5 iyi veriyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kullanıyorum ttnet var 4 ay falan var daha onun için vodafona sıcak bakıyodum 300 TL karşılıyor
Haa sen tahhütün bitmeden internet değiştirmek istiyorsun. Ben genede 4 ay sabretip tahhütün bitince millenicom'a geçmeni öneririm

70TL ödüyorum o pakete, çok memnunum ortalama 48-5 alıyorum uzaklıktan ötürü, bulabildiğim ve evime port çeken tek şirtketti. Geçenlerde sorun yaşadım ve müşteri hizmetleri çok iyi olmasa da uyarıyorum Teknik Servisleri yok, türk telekom geliyor.

Haa sen tahhütün bitmeden internet değiştirmek istiyorsun. Ben genede 4 ay sabretip tahhütün bitince millenicom'a geçmeni öneririm
twitch başlamayı istiyorum ve internet berbat durumda açıkcası dayanılcak gibi değil yani

70TL ödüyorum o pakete, çok memnunum ortalama 48-5 alıyorum uzaklıktan ötürü, bulabildiğim ve evime port çeken tek şirtketti. Geçenlerde sorun yaşadım ve müşteri hizmetleri çok iyi olmasa da uyarıyorum Teknik Servisleri yok, türk telekom geliyor.
anladım 70 tl iyimiş baya

twitch başlamayı istiyorum ve internet berbat durumda açıkcası dayanılcak gibi değil yani

anladım 70 TL iyimiş baya
TW'de rahat 4K bitrate ile yayın açıyordum bazen 3.5'e düşürüyordum. 70TL çok efso ya, yediğim en güzel kıyaktır.

TW'de rahat 4K bitrate ile yayın açıyordum bazen 3.5'e düşürüyordum. 70TL çok efso ya, yediğim en güzel kıyaktır.
fiyat baya iyi. tek korkum 24 ay sözleşme istemeleri sebebi ise arkadaşım vodafone kullanıyor 50 alıyodu 6 ay sonra 16 ya düşürdüler şuan sürekli kopma yaşıyor

Hele bende düşürsünler, ağızlarına kürekle vururum onların.
İnternet hızım düştüğü an bilsinler her gün 20 kere arama ya da tüketici hakem heyetiyle uğraşırlar.

Hele bende düşürsünler, ağızlarına kürekle vururum onların.
İnternet hızım düştüğü an bilsinler her gün 20 kere arama ya da tüketici hakem heyetiyle uğraşırlar.
olmadı ttneti arayıp paket yükseltiyolarmı sorarım yükseltmezlerse vodafone cazip geldi tek derdim 24 ay sıkıntısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,216
Üyeler
188,216
Son üye
Fatihlockier
Geri