Neler Yeni

İnceleme Vodafone Fatura Borcu Hatırlatma Servisi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Son iki aydır arandığım malum 549'lu numara.
Numaranın kendi yapay zekası var ve sizi dinliyor. Siz "Alo" veya herhangi bir şey demediğiniz sürece konuşmuyor.
Vodafone faturasızda iken çok iyiydi ama faturalıya geçtikten sonra bozdu. İki ay önce güvenli depo deneme sürümü aldığım için otomatik başlatmıştı ve faturaya +6tl yansımıştı.
Geçen ay internetim azken yazlığa gitmiştim ve yaklaşık 10mb aşım yaptığım için otomatik olarak 14.90 Yansıtmış. Şimdi fatura 75tl oldu.

Az önce tekrar aradı ve yine alo demediğim sürece konuşmaya başlamadı. 24'üne kadar ödemezsem hattım kapatılıp yeniden açılması için +26tl alınacakmış.

Sizi de ararlarsa korkmayın.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Son iki aydır arandığım malum 549'lu numara.
Numaranın kendi yapay zekası var ve sizi dinliyor. Siz "Alo" veya herhangi bir şey demediğiniz sürece konuşmuyor.
Vodafone faturasızda iken çok iyiydi ama faturalıya geçtikten sonra bozdu. İki ay önce güvenli depo deneme sürümü aldığım için otomatik başlatmıştı ve faturaya +6tl yansımıştı.
Geçen ay internetim azken yazlığa gitmiştim ve yaklaşık 10mb aşım yaptığım için otomatik olarak 14.90 Yansıtmış. Şimdi fatura 75tl oldu.

Az önce tekrar aradı ve yine alo demediğim sürece konuşmaya başlamadı. 24'üne kadar ödemezsem hattım kapatılıp yeniden açılması için +26tl alınacakmış.

Sizi de ararlarsa korkmayın.
Beni de zamanında TT arıyordu, telefon tarifesini yükseltmek için. Engellemiştim.
Ayıptır söylemesi dakikada 3 kez de aranmaz yaa.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Türk telekomda öyle ama biraz daha insaflı, 7mb aşım için 8 lira fazla ödemiştim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom