Neler Yeni

Vodafone hat önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak TOSUN
Vodafone hat almayı düşünüyorum hangi tarifeyi almalıyım sizce dk ve sms pek kullanmıyorum int de 7gb falan yeter?

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Vodafone hat almayı düşünüyorum hangi tarifeyi almalıyım sizce dk ve sms pek kullanmıyorum int de 7gb falan yeter?
Ben daha yeni geçtim. Hat taşıdım 6 aydır Uyumlu 2 olması lazım 2 GB veriyor interneti ama şöyle bir şey var. Yeni geçtiğiniz için 12 aylık 5 gb veriyor. Ve uyumlu 2 de önceki aydan kalan sms dakika ve interneti aktarıyor. Toplamda 9 gb internet oluyor çünkü ilk 5 gb internetten kullanmaya başlıyor diğer aya 2+2 oluyor. 24 tl veriyorum. Bu yıl sonunda 5 gb kampanyam biteceği için başka bir tarifeye geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha yeni geçtim. Hat taşıdım 6 aydır Uyumlu 2 olması lazım 2 GB veriyor interneti ama şöyle bir şey var. Yeni geçtiğiniz için 12 aylık 5 gb veriyor. Ve uyumlu 2 de önceki aydan kalan sms dakika ve interneti aktarıyor. Toplamda 9 gb internet oluyor çünkü ilk 5 gb internetten kullanmaya başlıyor diğer aya 2+2 oluyor. 24 TL veriyorum. Bu yıl sonunda 5 gb kampanyam biteceği için başka bir tarifeye geçeceğim.
Birde yeni geçtiğimde ilk 5-6 ay bedava vodafone tv üyeliği, 1 ay sınırsız whatsapp ve +2 gb int vermişlerdi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom