burak_tsn17
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Vodafone hat almayı düşünüyorum hangi tarifeyi almalıyım sizce dk ve sms pek kullanmıyorum int de 7gb falan yeter?
Turkcell alın bence vodafone kullandım ben pek memnun olmadım
28tl 3+3 GB kullaniyoruk pahalı ama Turkcell daha apahaliteşekkürler
Ben daha yeni geçtim. Hat taşıdım 6 aydır Uyumlu 2 olması lazım 2 GB veriyor interneti ama şöyle bir şey var. Yeni geçtiğiniz için 12 aylık 5 gb veriyor. Ve uyumlu 2 de önceki aydan kalan sms dakika ve interneti aktarıyor. Toplamda 9 gb internet oluyor çünkü ilk 5 gb internetten kullanmaya başlıyor diğer aya 2+2 oluyor. 24 tl veriyorum. Bu yıl sonunda 5 gb kampanyam biteceği için başka bir tarifeye geçeceğim.Vodafone hat almayı düşünüyorum hangi tarifeyi almalıyım sizce dk ve sms pek kullanmıyorum int de 7gb falan yeter?
Birde yeni geçtiğimde ilk 5-6 ay bedava vodafone tv üyeliği, 1 ay sınırsız whatsapp ve +2 gb int vermişlerdi.Ben daha yeni geçtim. Hat taşıdım 6 aydır Uyumlu 2 olması lazım 2 GB veriyor interneti ama şöyle bir şey var. Yeni geçtiğiniz için 12 aylık 5 gb veriyor. Ve uyumlu 2 de önceki aydan kalan sms dakika ve interneti aktarıyor. Toplamda 9 gb internet oluyor çünkü ilk 5 gb internetten kullanmaya başlıyor diğer aya 2+2 oluyor. 24 TL veriyorum. Bu yıl sonunda 5 gb kampanyam biteceği için başka bir tarifeye geçeceğim.