Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,275 Reaksiyon skoru 4,216 5 Eylül 2022 #1 İnternetimde kopmalar oluyor bildirmeme rahmen modemde internet ışığı kırmızı oluyor H 300S kullanmaktayım bunun sebebi nedir?
İnternetimde kopmalar oluyor bildirmeme rahmen modemde internet ışığı kırmızı oluyor H 300S kullanmaktayım bunun sebebi nedir?
yusuftheayay 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1,984 Reaksiyon skoru 1,096 5 Eylül 2022 #2 YusufGame yazmış: İnternetimde kopmalar oluyor bildirmeme rahmen modemde internet ışığı kırmızı oluyor H 300S kullanmaktayım bunun sebebi nedir? Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun ben 6 ay internet alamadım gelip bir bakmadılar bile, türkcelle geçtim kurtuldum imkanın varsa çık
YusufGame yazmış: İnternetimde kopmalar oluyor bildirmeme rahmen modemde internet ışığı kırmızı oluyor H 300S kullanmaktayım bunun sebebi nedir? Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun ben 6 ay internet alamadım gelip bir bakmadılar bile, türkcelle geçtim kurtuldum imkanın varsa çık
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,275 Reaksiyon skoru 4,216 5 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yusuftheayay yazmış: Geçmiş olsun ben 6 ay internet alamadım gelip bir bakmadılar bile, türkcelle geçtim kurtuldum imkanın varsa çık Devamı için tıklayın... Tahüttüm olmasa durmam zatende işte Post automatically merged: 5 Eylül 2022 Son düzenleme: 5 Eylül 2022
yusuftheayay yazmış: Geçmiş olsun ben 6 ay internet alamadım gelip bir bakmadılar bile, türkcelle geçtim kurtuldum imkanın varsa çık Devamı için tıklayın... Tahüttüm olmasa durmam zatende işte Post automatically merged: 5 Eylül 2022