ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,860
Valla ben İstanbul dayımBeyler bende 168TL ye 32 GB paketine geçmek isytiyorum çekermi ne diyorsunuz.
Mersindeyim 4.5G ile çekmesi lazım değilmi ?
Valla ben İstanbul dayımBeyler bende 168TL ye 32 GB paketine geçmek isytiyorum çekermi ne diyorsunuz.
Mersindeyim 4.5G ile çekmesi lazım değilmi ?
Hocam hat benim üzerime olsa anında turkcelle geçeceğim çekmedikten sonra isterse 100 gb versin yazdıklarımı oku hepsi çok iyi fırsatlar biraz uğraşırsan kampanyalardan iki fatura parası çıkıyor ama değmiyor şiddetle Turkcell öneririmŞuan 169TL ye TT de 15 Gb kullanıyorum
168TL ye 32GB veriyor vodafone.
Geçeyimmi ne diyorsunuz çekermi ?
Bu vodafone a hiç güvenemiyorum nedense ?.
Ayrıca 500 TL tahahhüt bedeli ödeyeceğim TT ye değermi ?
Umarım paket bitmez 1 ay oldu ben yapalı çok uygun tarifeTarifemin yenilenme tarihinde ararsam bakacaklarmisşansıma daha 15 gün var yaw
Denemekten zarar gelmez ama faturalıydı yapan tüm tanıdıklarım 1-2 müşteri temsilcisiyle konuşun nolur nolmazFaturasızdım ama dediğin taktiği yapacağım diğer türlü müşteri kaybederler.
hocam ben yapamıyorum, sms geldi e devletten şurdan şurdan onaylayın diye ,girdiğimde şöyle çıkıyor pc den girdiğimdehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?cid=sms-c2d-mobacq-kirmizifirsat-131023
Son 4 Gün Tarifenin Bitmesine Tavsiye Ederim Kendim Kullanıyorum 3 Aydır.
Yeni Hat veya Numara Taşıma Yaparak Tarifiye Geçebilirsiniz
Burdan niye yapıyorsunuzki? Linkten direkt olarak numara taşıma işlemini seçip ilerleyin orda 2 seçenek çıkacak biri kargo ile hattı kapına getirelim diğeri herhangi bir mağazadan hattı teslim alma diye burada istediğini seçip devam edin tamamdırhocam ben yapamıyorum, sms geldi e devletten şurdan şurdan onaylayın diye ,girdiğimde şöyle çıkıyor pc den girdiğimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen biri yardımcı olabilir mi bu sorun bir tek bende mi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sms den tıklayıp direkt telefondan gidince de e devletin anasayfasına atıyor uygulamaya
mobilden olmuyormuş hocamBurdan niye yapıyorsunuzki? Linkten direkt olarak numara taşıma işlemini seçip ilerleyin orda 2 seçenek çıkacak biri kargo ile hattı kapına getirelim diğeri herhangi bir mağazadan hattı teslim alma diye burada istediğini seçip devam edin tamamdır
Bu adres ile alakalı bir şey seninde sorunludur başkasının adresinde tam tersiçekmedikten sonra 16gb olsa ne olur olmasa ne olur,
20gb 70tl kullanıyorum sene sonu biticek anlaşma, direk TT ye hem çerkiyor hem normal fiyat. (vodafone a bir hata yapıp asla geçmeyin)
(bu arada ilk ay iptal ettirme garantisi var ama şöyle bi çakallık dönüyor işin içinde ilk 1-2 ay sorunsuz kullanıyorsunuz ondan sonra hız mı kısıtlanıyor bilmiyoırum ama internet hiç yok gibi bir şey 3g den beter diyim size)
bu tarz şeyler adresle konumla alakalı şeyler bazı yerlede benim net cekiyo turkcelli olan arkadaşın çekmiyoçekmedikten sonra 16gb olsa ne olur olmasa ne olur,
20gb 70tl kullanıyorum sene sonu biticek anlaşma, direk TT ye hem çerkiyor hem normal fiyat. (vodafone a bir hata yapıp asla geçmeyin)
(bu arada ilk ay iptal ettirme garantisi var ama şöyle bi çakallık dönüyor işin içinde ilk 1-2 ay sorunsuz kullanıyorsunuz ondan sonra hız mı kısıtlanıyor bilmiyoırum ama internet hiç yok gibi bir şey 3g den beter diyim size)
bilmiyorum ama şahsen istanbulun meydanında bile çekmiyor heleki iş çıkış saatlerinde hiç yok.Bu adres ile alakalı bir şey seninde sorunludur başkasının adresinde tam tersi
TT kampanyasına yetişemeyenler için güzel olay benceKampanya tekrar'dan aktif olmuş bilginize