VODAFONE MU TURKCELL Mİ

Reaksiyon skoru
132
Merhaba vodafone 60 gb tarifesine geçtim 320 liraya ama internet hızından memnun kalmadım 390 liraya turkcell var ama turkcell de çok hızlı yiyor ve evimde internet yok hangisi mantıklı

Merhaba vodafone 60 gb tarifesine geçtim 320 liraya ama internet hızından memnun kalmadım 390 liraya turkcell var ama turkcell de çok hızlı yiyor ve evimde internet yok hangisi mantıklı
Türk Telekom'da 40 GB+ Sınırsız sosyal medya var. Onu da düşünebilirsiniz.

ben de 3 ü arasında kalıp tt nin 320tl lik paketine geçtim. öncesinde vodafone kullanıyordum internet hızı olarak vodafone dan daha iyi

Taahhüt yaptıkları için 12 ay kalacaksınız diye biliyorum.

Hız olarak turkcell tabii ki

Vodafone'u tercih edeceğime dumanla haberleşirim. O kadarını diyorum.

Turkcell den Vodafone geçmiş birisi olarak söylüyorum. İnternet çekim kalitesinde ve hızda turkcell 2-3 gömlek üstte vodafone dandik yerlerde kopuyor veya hızı zayıf kalıyor. Neden geçtin dersen Turkcell tahüt yen,leme bedel,im çok pahalıydı vodafone kıyak paketler sunuyordu o yüzden.

2 yıl önce Turkcell'den Vodafone'a geçmiştim. 2 yıl içinde internet hızını hiçbir şekilde geliştirmediler. Turkcell'in 3G hızı Vodafone'un 4.5G hızından daha stabildi. Dün akşam Turkcell'e geri döndüm. Vodafone'a dönmeyi asla düşünmüyorum.

Taahhüt yaptıkları için 12 ay kalacaksınız diye biliyorum.
Vodafoneda ilk ay cayma bedeli yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de 3 ü arasında kalıp tt nin 320tl lik paketine geçtim. öncesinde vodafone kullanıyordum internet hızı olarak vodafone dan daha iyi
O tarife hakkında çok şikayet varmış sosyal medya değil ana imternettende götürüyor

Vodafoneda ilk ay cayma bedeli yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O tarife hakkında çok şikayet varmış sosyal medya değil ana imternettende götürüyor
Hocam emin misiniz ilk ay cayma olmadığına benim bugün Vodafone hattım açılacak eğer beğenmezsem geri turkcelle dönebilir miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri