Aynı sorunları yaşıyorum bende, maalesef yasal olarak haklı gösteriyorlar kendilerini ne kadar bir cayma bedeli istediler sizden?
Şu formül ile kıyaslama yapabilirsiniz: Kurulum ücreti + indirim miktarı*kalan ay + varsa port ve modem kiralama ücreti (Bu ikisi için ücret alırlar mı emin değilim). Ay bakımından hangisi senin lehine ise o baz alınır örneğin: sözleşmen 1 yıl ve sen 2 ay kullandın vermiş olduğum formülde kalan ay bölümüne 2 yazarsın veya 7 ay kullandın kalan 5 ayı ödersin.
Bildiğim kadarıyla 2 yıl sözleşmelerde 1 yıl kullandıktan sonra diğer yıl istediğin zaman iptal etme hakkına sahipsin herhangi bir bedel ödemen gerekmiyor ama bu ne kadar doğru bilemiyorum bu konuyu bir görüş müşteri temsilcisi ile yok diyorsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracağını söyle belki fikirleri değişebilir
Ek olarak bende kendi kullandığım firmayı düşük hız, ping sebeplerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurdum.
05.02.2022 tarihinde başvuruyu tamamladım, 07.02.2022 tarihinde savunması istendi yazdı, 23.02.2022 tarihinde savunması geldi yazıyor halen beklemekteyim.