Neler Yeni

VODAFONE NET ile yaşadığımız sorunlar

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Selamlar son 1 haftadır internet değiştirmeye çalışıyorum.
NetSpeed'e geçeceğim bilmiyorsanız yeni abone olursanız 250TL aktivasyon ücreti ödemeniz gerekiyor, ama müşteri numaranızı yazıp geçiş yaparsanız bu parayı ödemiyorsunuz.
Vodafone'dan 3 gündür hizmet numaramı almaya çalışıyorum ama bu kadar hakaret isteyen insan olamaz vallahi olamaz.

Müşteri hizmetlerini babam arıyor ben konuşuyorum
Telefon hoparlörde babam yanımda hat sahibi yanımda ben bu internetten çıkacağım rezil bir hizmet alıyorum lütfen müşteri numarımı verir misiniz? dedim
-Müşteri hizmetlerinden veremiyorum faturanızda yazabilir veya bayilerden öğrenebilirsiniz.

Bayiye gittiğimde bu sefer babam yok hasta olduğundan götürmedim.
Ben müşteri numaramı öğrenmek istiyorum yada babamı arayıp hattın yasal sahibi o ona iletirseniz çok mutlu olurum diyorum
-Buradan alamazsınız faturada veya vodafone yanımda uygulamasından bakabilirsiniz ekstra olarak, müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Burada içimden ağır küfürler ederek eve gidiyorum ve faturaları karıştırıyoruz bizde fiziksel fatura bayadır yok 1 tane var oda 2017 veya 2019 da onun üstüne 1 veya 2 kere yeniledik muhtemelen değişmiştir.
Bu eski faturadan çıkan müşteri numarasını Netspeed hatalı diyor ama eski olduğundan olabilir diye düşünüyorum.

E devletten baktığımda ise o vodafone.net üyeliği olan kısımda 2 aktif hesap bulunuyor ama o sekmeye girdiğimde boş.

Uygulamada bulunun faturalarda ise o kısım boş sadece o eski faturada var.
Cidden vodafonedan illet ettim umarım çıkarım 250TL'yi çok takmam ama 2 fatura parası ona vereceğime 2 ay fatura öderim ama işte maalesef vodafone
Nasıl öğrenip çıkacağım ben

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Vodafone Yanımda uygulamasından faturanızı görüntüleyebilmeniz gerekiyor. Geçmiş fatura kaydını açıp bakabilirsiniz diye düşünüyorum.
1679579509074.png

Böyle bir numara.
"""Zaten bakmışsınız yeni gördüm o kısmı."""
Yapılacak şey müşteri hizmetlerini sürekli aramak farklı kişiler geldikçe bilgili olanlar gelebiliyor.
Ya da direkt BTK şikayeti.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
Selamlar son 1 haftadır internet değiştirmeye çalışıyorum.
NetSpeed'e geçeceğim bilmiyorsanız yeni abone olursanız 250TL aktivasyon ücreti ödemeniz gerekiyor, ama müşteri numaranızı yazıp geçiş yaparsanız bu parayı ödemiyorsunuz.
Vodafone'dan 3 gündür hizmet numaramı almaya çalışıyorum ama bu kadar hakaret isteyen insan olamaz vallahi olamaz.

Müşteri hizmetlerini babam arıyor ben konuşuyorum
Telefon hoparlörde babam yanımda hat sahibi yanımda ben bu internetten çıkacağım rezil bir hizmet alıyorum lütfen müşteri numarımı verir misiniz? dedim
-Müşteri hizmetlerinden veremiyorum faturanızda yazabilir veya bayilerden öğrenebilirsiniz.

Bayiye gittiğimde bu sefer babam yok hasta olduğundan götürmedim.
Ben müşteri numaramı öğrenmek istiyorum yada babamı arayıp hattın yasal sahibi o ona iletirseniz çok mutlu olurum diyorum
-Buradan alamazsınız faturada veya vodafone yanımda uygulamasından bakabilirsiniz ekstra olarak, müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Burada içimden ağır küfürler ederek eve gidiyorum ve faturaları karıştırıyoruz bizde fiziksel fatura bayadır yok 1 tane var oda 2017 veya 2019 da onun üstüne 1 veya 2 kere yeniledik muhtemelen değişmiştir.
Bu eski faturadan çıkan müşteri numarasını Netspeed hatalı diyor ama eski olduğundan olabilir diye düşünüyorum.

E devletten baktığımda ise o vodafone.net üyeliği olan kısımda 2 aktif hesap bulunuyor ama o sekmeye girdiğimde boş.

Uygulamada bulunun faturalarda ise o kısım boş sadece o eski faturada var.
Cidden vodafonedan illet ettim umarım çıkarım 250TL'yi çok takmam ama 2 fatura parası ona vereceğime 2 ay fatura öderim ama işte maalesef vodafone
Nasıl öğrenip çıkacağım ben
Vodafone'dan daha rezalet bir operatör tanımadım hayatımda.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone'dan daha rezalet bir operatör tanımadım hayatımda.
Az önce aradık kadın numarayı görüntülüyor ama bize veremiyor verse şuan netspeede geçerim yok
sonra sesiniz gelmiyor vs deyip kapatıyorlar yemin ederim rezillik diz boyu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,704
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Az önce aradık kadın numarayı görüntülüyor ama bize veremiyor verse şuan netspeede geçerim yok
sonra sesiniz gelmiyor vs deyip kapatıyorlar yemin ederim rezillik diz boyu
rezil hizmeti mobil internetinde yaşadım sonraki ay son ayımdı cayma bedeli ödemeden türkcelle geçtim 4 mbps geliyordu vodafone mobil internet turkcell aynı yerde 64 mbps veriyor 2024 şubat gibi vodafone net tarifesi bitiyor onuda değiştireceğim

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Bende yıllarca Vodafone kullandım ardından netspeed geçtim hiç böyle sorunlar yaşamadım çok garip.

Hocam yanımda uygulamasını indirip ev interneti ne giriş yapınca hat bilgileri kısmı var orada yazıyor.
Bulamazsanız eğer yine yanımda üzerinden faturalarım kısmından indirin o fatura üzerinde bulunuyor.
Eğer buda olmazsa müşteri hizmetlerini arayın ve son faturanızı e postanıza iletilmesini isteyin orada kesin görüntülenir.

Bu arada Netspeed davet kodunuzu yoksa paylaşabilirim, 12 aylık 10₺ indirim kazanıyorsunuz.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yıllarca Vodafone kullandım ardından netspeed geçtim hiç böyle sorunlar yaşamadım çok garip.

Hocam yanımda uygulamasını indirip ev interneti ne giriş yapınca hat bilgileri kısmı var orada yazıyor.
Bulamazsanız eğer yine yanımda üzerinden faturalarım kısmından indirin o fatura üzerinde bulunuyor.
Eğer buda olmazsa müşteri hizmetlerini arayın ve son faturanızı e postanıza iletilmesini isteyin orada kesin görüntülenir.

Bu arada Netspeed davet kodunuzu yoksa paylaşabilirim, 12 aylık 10₺ indirim kazanıyorsunuz.
Yanımda uygulamasında hesabımızda 1 tane bir şey yok sadece ana sayfada bilgiler var onun dışında fatura ekranı yok, hat bilgileri kısmı boş.
Mail yoluyla fatura pdf istedik bugün 3 kere daha gelmedi vodafone kadar rezil bir hizmet aldığımı hatırlamıyorum

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Yanımda uygulamasında hesabımızda 1 tane bir şey yok sadece ana sayfada bilgiler var onun dışında fatura ekranı yok, hat bilgileri kısmı boş.
Mail yoluyla fatura pdf istedik bugün 3 kere daha gelmedi vodafone kadar rezil bir hizmet aldığımı hatırlamıyorum

Uygulamaya girince ss atar mısın?

Darkone22

80+ Bronze
4 senedir vodafone fiber kulanıyorum 5 kere problem yaşamamışımdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,671
Üyeler
167,177
Son üye