Neler Yeni

Vodafone Redbox alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Selamünaleküm sizlere bir sorum olacaktı. Twich'te oyun yayını yapmak ve youtube'ta oyun içeriği üretmek için evime internet bağlatmak istiyorum fakat evimde internet altyapısı yok. Bu yüzden de evime vodafone redbox bağlatmayı düşünüyorum. Eğer evime redbox 200gb bağlatırsam yeterli olurmu. Bu arada evde dört kişiyiz ve dördümüzde interneti aktif olarak kullanıyoruz. Yoksa 40 TL daha verip sınırsız paketmi tercih etmeliyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ekler

• IMG_20201002_234857.JPG
    IMG_20201002_234857.JPG
    201.3 KB · Hit: 107
Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Selamünaleküm sizlere bir sorum olacaktı. Twich'te oyun yayını yapmak ve youtube'ta oyun içeriği üretmek için evime internet bağlatmak istiyorum fakat evimde internet altyapısı yok. Bu yüzden de evime wodafone redbox bağlatmayı düşünüyorum. Eğer evime redbox 200gb bağlatırsam yeterli olurmu. Bu arada evde dört kişiyiz ve dördümüzde interneti aktif olarak kullanıyoruz. Yoksa 40 TL daha verip sınırsız paketmi tercih etmeliyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
sınırsız olanı al. wodafone değil vodafone. sınırsız olanı almalısın.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Selamünaleküm sizlere bir sorum olacaktı. Twich'te oyun yayını yapmak ve youtube'ta oyun içeriği üretmek için evime internet bağlatmak istiyorum fakat evimde internet altyapısı yok. Bu yüzden de evime wodafone redbox bağlatmayı düşünüyorum. Eğer evime redbox 200gb bağlatırsam yeterli olurmu. Bu arada evde dört kişiyiz ve dördümüzde interneti aktif olarak kullanıyoruz. Yoksa 40 TL daha verip sınırsız paketmi tercih etmeliyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
4 kişi olunca 200 zor olur belki sadece sen 150 200 kullanacaksın
sınırsız al

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
biz 200gb'ı 4 kişi olarak normal dönemlerde kullanıyorduk. bitmiyordu. sonradan evlere kapanınca daha ilk ayın yarısında 200gb doldu.

Top Bottom