Vodafone REDBOX Kullanıyorum

Zebellah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
Merhabalar,

Yaklaşık bir ay önce redbox satın aldım evimde altyapı olmadığı için. 15mbps paket olandan ilk gün çok iyi hızlıydı hatta 23 24 mbpslere çıkıyordu. O günden sonra 0.90 mbps alıyorum. Aradığımda da bir sorun yok diyorlar. Kayıt oluşturup saha arkadaşlarımız size dönüş yapacak randevu için dediler 3. defa ama hala arayan yok. Hız düşüklüğü modemin çekmemesinden dolayı mı sizce ? Çünkü 10 dakikalıgına bile olsa 7 8 mbps oluyor çok nadir.

Merhabalar,

Yaklaşık bir ay önce redbox satın aldım evimde altyapı olmadığı için. 15mbps paket olandan ilk gün çok iyi hızlıydı hatta 23 24 mbpslere çıkıyordu. O günden sonra 0.90 mbps alıyorum. Aradığımda da bir sorun yok diyorlar. Kayıt oluşturup saha arkadaşlarımız size dönüş yapacak randevu için dediler 3. defa ama hala arayan yok. Hız düşüklüğü modemin çekmemesinden dolayı mı sizce ? Çünkü 10 dakikalıgına bile olsa 7 8 mbps oluyor çok nadir.
bi arayüze girip yeniden başlatır mısın.
vodafone'un kendi mobil hat kullanan ürünleri için:
192.168.0.1'e gir. şifre admin olmalı.
oradan mobil ayarlardan otomatik seç varsa onu SADECE 4.5G Olarak ayarla.
Bende de 2015'ten kalma 3g mobile wifi var. eski faturasız hattımla gerektiği zaman kullanıyorum. bazen 4.5g'den çıkıp gprs olarak çalışıyor.

Şuan ofisteyimde eve geçtiğim zaman deniycem 192.168.8.1 olarak gidiyor huawei modem. Tam anlayamadım 4.5g acık zaten. Oyunda oynatmıyor 1k altı ping yok.

Yok çok kötü hala bağlantı 4.5g çekmiyor olabilir mi ?

Geri