terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
Maalesef maksimum 50 verebilirim eğer böyle bir paket yoksa internetinin 20GB falan olması lazım.70 TL'ye buldum
Maalesef maksimum 50 verebilirim eğer böyle bir paket yoksa internetinin 20GB falan olması lazım.70 TL'ye buldum
instagram sınırsız değil fakat bu paket güzel gibi tam da 50 tlMaalesef maksimum 50 verebilirim eğer böyle bir paket yoksa internetinin 20GB falan olması lazım.
Telefon için.tel mi ?ev interneti mi?
o turk telekom olmadımı?turkcell. babam avea kullanıyor memnun. onuda düşünebilirsin.
attığım tarife 50tl ve çok avantajı varTelefon için.
Güzel gibi interneti de bol fakat sonraki aylar 60TL ye çıkıyormuş internet biraz daha az olsa da olur.instagram sınırsız değil fakat bu paket güzel gibi tam da 50 TL
Gamer Tarife ve Paketleri | Vodafone FreeZone
FreeZone Gamer Paketleri’yle internetten yemeden oyunda sınırsızca akmak, her ay hediye oyun parası ve efsane hediyeler kazanmak için hemen tıkla.www.vodafone.com.tr
he. he sonra 5dk da bir kopan bir internet versinler. yok arkadaş izin vermem. gidin türkcell alın.o turk telekom olmadımı?
Post automatically merged:
attığım tarife 50tl ve çok avantajı var
- Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma hakkın var!
- Her ay 5 TL değerinde Zula Altın, Twitch Bits, Steam Cüzdan Kodu veya PUBG Mobile UC kodlarından birini seçerek yılda 60 TL hediye oyun içi para kazanabilirsin. Hediyeni Vodafone Yanımda'dan alabilirsin.
- 24GB'ın 12GB'ı Instagram, Facebook, Twitter, Youtube ve Spotify'da geçerlidir.
- Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti:89TL
- İlk ay geçerli 20 GB hediyen Vodafone Yanımda'da seni bekliyor!
turkcell en iyisidirhe. he sonra 5dk da bir kopan bir internet versinler. yok arkadaş izin vermem. gidin türkcell alın.
0.50 download azmış bana 145 mbps doenloadVodafone çekmiyor bile. 4.5G yazıyor 0.50 download var. Türk Telekoma geçtim o yine daha iyi. Birde Vodafone da 15GB internete 60tl ödüyordum şimdi 37tl 12GB
Ben gayet memnunumVodafonenin saçma güzel paketini kullanıyorum. O kadar iğrenç ki. 5GB veriyorlar kabul lakin interneti başlayamıyorum laptobuma
telefonun kapağını açıp oyle veriyorum interneti. bide avea var babamda onu takıp telefonun kapağı kapalı deniyorum. onda oluyor bunda niye olmuyor?
ikide bir internet kesiliyor. 20Dk uğraştım düzeltmek için telefon cayır cayır yanıyor şu an o kadar yani.
ben devam etmeyeceğim
almanlar diye güvenmiştim. aveadan daha iyidir demiştim. vodafone vs avea derseniz kesinlikle avea. hiçbirşey demiyorum..