AEGON
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 874
O zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun.Hocam zaten babama sipariş vericem hattı bende onun yanına gidicem
O zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun.Hocam zaten babama sipariş vericem hattı bende onun yanına gidicem
Teşekkürler hocamO zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun.
hocam herkes ttyi övüyor ama bilemedimVodafone iyidir. Müşteri çekmek adına uygun fiyatları. Taahhüt bitince en uygun fiyatı en az ikiye katlıyorlar her firma gibi.
191+15 TL :206 TL ye geliyor, cumartesi teyzemin geçişini yaptırdım
mobil veri ilemi 140mbpssabah 3 aydır kullandığım ttyi cayma bedelini göze alıp vodafone' ye gectim... Ama türk telekomun internet hızı daha fazlaydı. Yaşadığım ilçe de 140mbps download alıyordum. Vodafone 20-30mbps alıyorum.
ha ttye geçte ebenin düğününü tersten gör cayma bedeli diye dükkan kirası kitliyorlarhocam herkes ttyi övüyor ama bilemedim
O zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun.
Vodafone iyidir. Müşteri çekmek adına uygun fiyatları. Taahhüt bitince en uygun fiyatı en az ikiye katlıyorlar her firma gibi.
191+15 TL :206 TL ye geliyor, cumartesi teyzemin geçişini yaptırdım
mobil veri ilemi 140mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha ttye geçte ebenin düğününü tersten gör cayma bedeli diye dükkan kirası kitliyorlar
hem turkcell hem vodafone hem de türk telekom kullanmış biri olarak aralarında geçilebilecek en mantıklı olan türk telekom şuan fiyat olarak turkcell ve vodafonedan ucuz hız olarakta vodafone dan daha hızlı (en azından benim yaşadığım yerde böyle)
hocam bence her türlü tt iyidir hem fiyatı iyi hemde hız olarak vodafonedan iyi türkcell en iyisi ama çok pahalı ben tt de 12 gb 195 tl ödüyorum
Kesinlikle türk Telekom vadafon çekmiyorArkadaşlar hangisine geçmeliyim kafam çok karısık turkcellden geçiyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam 1 sene sonra zaten tt de bu fiyata gelicek Turkcell'in fiyatınahocam bence her türlü tt iyidir hem fiyatı iyi hemde hız olarak vodafonedan iyi türkcell en iyisi ama çok pahalı ben tt de 12 gb 195 tl ödüyorum
Hocam bu nasıKesinlikle türk Telekom vadafon çekmiyor