helios456 80+ Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 299 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim anıl özcoşkun Bugün, 00:07 #1 Numara taşıdım. Kartımı taktım. Daha 1 saat oluyor numaramı takalı ancak Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmak istediğimde 4 haneli kod gelmiyor. Neden olabilir?
Numara taşıdım. Kartımı taktım. Daha 1 saat oluyor numaramı takalı ancak Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmak istediğimde 4 haneli kod gelmiyor. Neden olabilir?
Kievdanimarks 80+ Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Bugün, 00:35 #2 hat taşıma işlemi henüz gerçekleşmemiştir bir kaç gün beklemelisiniz
helios456 80+ Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 299 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim anıl özcoşkun Bugün, 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kievdanimarks yazmış: hat taşıma işlemi henüz gerçekleşmemiştir bir kaç gün beklemelisiniz Devamı için tıklayın... Bana hat verdiklerinde hattı düşürmüştüm bugun gittim yenısnı aldım ve hat açıktı interneti falan kullanambiliyorum
Kievdanimarks yazmış: hat taşıma işlemi henüz gerçekleşmemiştir bir kaç gün beklemelisiniz Devamı için tıklayın... Bana hat verdiklerinde hattı düşürmüştüm bugun gittim yenısnı aldım ve hat açıktı interneti falan kullanambiliyorum