Yardım Vodofone h300s modem sorunu

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
90
Merhaba h300s vodofone nin modemi var elimde herşeyi çalışıyor fakat Superonline nin modeminde 24 mbps alıyorum bu vodofone nin modeminde 3 veya 4 mbps alıyorum sebebi nedir modem arayüzünde yapılacak bir ayarmı

vdsl mi hattın? Modem aslında hızlı ama ya tesisatta bir sorun var ya da çok daha büyük olasılıkla vodafone doğru düzgün internet hizmeti vermiyordur...

vdsl mi hattın? Modem aslında hızlı ama ya tesisatta bir sorun var ya da çok daha büyük olasılıkla vodafone doğru düzgün internet hizmeti vermiyordur...
Şuan iss netspeed VDSL altyapı kullanıyorum

Hocam şöyle bir fotoğraf atıyım bu Superonline nin modemi bunun iadesini istiyorlar bunu göndermem gerekecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pKAET hızın nedir? Genelde yarısını bile zor verebiliyorlar... Sözleşme imzalamadan önce yazdıkları veya söyledikleri hızları veren bir oparatör ben bilmiyorum şu zamanda...
İssde bir sorun olsa bu modem dede 3 4 mbps alırdım hocam ordan bakmak lazım paket hızım normalde 100 ama saha dolabıyla uzaklığım fazla olduğu için 35 mbps üzerinden alacağımı söylediler

Ekler

• 1000004196.webp
    1000004196.webp
    2.2 MB · Hit: 10
Tamam ama bu testi wifi ile mi yaptın?
Wifi ile yaptıysan wifi 5gz mi yoksa 2,4ghz mi?
Kablo ile yaptıysan ayarlarda farklılık var demektir?

Tamam ama bu testi wifi ile mi yaptın?
Wifi ile yaptıysan wifi 5gz mi yoksa 2,4ghz mi?
Kablo ile yaptıysan ayarlarda farklılık var demektir?
Ethernet kablolu bu

Bi vodofone nin modemi takıyım isterseniz

Hocam şöyle bir fotoğraf atıyım bu Superonline nin modemi bunun iadesini istiyorlar bunu göndermem gerekecek

İssde bir sorun olsa bu modem dede 3 4 mbps alırdım hocam ordan bakmak lazım paket hızım normalde 100 ama saha dolabıyla uzaklığım fazla olduğu için 35 mbps üzerinden alacağımı söylediler
Anladım zaten ben de paket hızını sormuştum, sen de baya bir düşüş varmış, 100lük paketten 35 lik hız bile veremiyorlar... Şurdan saha dolabına uzaklığını bir kontrol eder misin?

Firmware güncellemesi atmayı deniyimmi bi hocam

Buyrun hocam 35 lik paketleri bulunmadığı için 100 lük paket verdiler

Ekler

• 1000004197.webp
    1000004197.webp
    62.3 KB · Hit: 11
  • 1000004198.webp
    1000004198.webp
    59 KB · Hit: 10
Operatör modemlerinde çoğuna firmware güncellemesi atılamıyor, istisnalar olabilir tabi ama şimdilik o sona kalmalı. Sorun nerde önce onu tespit etmelisin...
Hocam varsa discord gibi bir yerden iletişime geçelim isterseniz sizinle ordan devam edelim

yok öyle şeyler kullanmıyorum 😂

Vodafone modemin arayüzünden durum bilgisi, hız değerleri okunabiliyor mu?
Bir dakika takıyım modemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri