Neler Yeni

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam motor nasıl memnun musunuz vites geçişleri sert diyorlar motor hakkında.
valla hocam yarın 3500 bakımına götüreceğim. Şahsen aşırı memnunum neredeyse 100kg ve 193 boya sahip olmama rağmen ivmelenmesi güzel her yere taşıyor. Ayrıca abs olması kesinlikle hayatımı kurtardı bunun yanında su soğutmalı olduğu için hava 45 dereceyken de yola gitsem hararet gibi bi sorunum olmadı. Vites geçişleri bana göre çok sert değil yani yumuşacık değil vitesi geçirdiğini hissediyorsun lakin aşırı sert değil sürerken kesinlikle zorlanmıyorum. Memnun olmadığım bi aynaları var 100kmh üzerine çıkınca çok titriyor arkayı görmek zorlaşıyor birde özellikle debriyaj maneti ayarlı olsaymış tadından yenmezmiş. Ama kesinlikle tavsiye ederim bence başlangıç motoru olarak çok çok iyi bi motor. Ayrıca lastik ölçüleri arka 140 ön 110 olduğu için virajlarda çok keyifli ve kesinlikle güven veriyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Gurkanpiro

80+ Gold
tıktokda gordum kaza yapan kısı aylardır parca beklıyormus 125 lık ıcınde sıfır 130 k fazla kaza yapacaksanız ılk motorunuz dusup kalkacaksınız bence drıft l felan alınabılır cokca parcası ve ustası var temız ybr bulup alabılırdınız parcaları drıft l den ucuz

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cefika
Geçmiş olsun hocam cfmotodan farkı olmaz. Ama CF daha mantıklı en azından piyasası var satabilirsin. Bunu satabilmek için çok çok ucuza vermen gerek. Almadıysan alma derim. Bütçe nedir?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Geçmiş olsun hocam cfmotodan farkı olmaz. Ama CF daha mantıklı en azından piyasası var satabilirsin. Bunu satabilmek için çok çok ucuza vermen gerek. Almadıysan alma derim. Bütçe nedir?
hocam yarın 3500 bakımına götüreceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tıktokda gordum kaza yapan kısı aylardır parca beklıyormus 125 lık ıcınde sıfır 130 k fazla kaza yapacaksanız ılk motorunuz dusup kalkacaksınız bence drıft l felan alınabılır cokca parcası ve ustası var temız ybr bulup alabılırdınız parcaları drıft l den ucuz
bazı parçaları bulması problem evet lakin eğer bu motoru almasaydım ne alırsam alayım 2 kere düşmüştüm abs olmayacağından dolayı. Açıkçası abs olduğu için çok hayatımı kurtardı. En çok alma sebebim de buydu

birde ilk defa trafiğe çıkmıyorum uzun yıllardır hem şehir içi hem şehirlerarası trafikte arabayla bulunuyorum ve ilk defa da motor kullanmıyorum her ne kadar şahsi ilk motorum olsa da. Yani trafiği okuyabilmem ve motorda abs gibi bi velinimetin bulunması şimdiye kadar kaza yapmamamı sağladı. Ayrıca 'ya kaza yaparsam' diye motor almak bence yanlış. tabii ki parça problem olabilir lakin gün geçtikçe stokları artıyor parçaların. Birde kalıplı ağır birisi olduğumdan maalesef hava soğutmalı düşük güce sahip drift L ybr vb. motorlar çok zorlanıyor hararet yapıyor tecrübe ettim.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cefika

bazı parçaları bulması problem evet lakin eğer bu motoru almasaydım ne alırsam alayım 2 kere düşmüştüm abs olmayacağından dolayı. Açıkçası abs olduğu için çok hayatımı kurtardı. En çok alma sebebim de buydu
Eee tamam sürüyorsun da artık hayırlı olsun demek düşer bize. Güle güle kullan dostum, tekerin düz bassın.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
birde hocam 125 liraya aldım ben o paraya 0 km cfmoto bulunmuyor. Ayrıca cfmotoların kroniği daha fazla her ne kadar çinli motor kullanıyor olsam da cf motoya sıcak bakamıyorum. Su değirmeye korkuyor her kullanıcısı ben foşur foşur hortumla yıkıyorum her hafta daha hiçbir şey olmadı

Eee tamam sürüyorsun da artık hayırlı olsun demek düşer bize. Güle güle kullan dostum, tekerin düz bassın.

yanında Maşallah demeyi unutma da motorün üstüne çıkınca patlamayayım hocam sana zahmet xD

birde cfmoto önerin için söylüyorum elimde bu para nakit bulunmuyordu taksitle almam gerekiyordu yoksa bu motoru almazdım. 2. el başka motor bakardım lakin 0 almak zorundayım gibi bi durum vardı taksitle almam gerektiği için.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cefika
birde hocam 125 liraya aldım ben o paraya 0 km cfmoto bulunmuyor. Ayrıca cfmotoların kroniği daha fazla her ne kadar çinli motor kullanıyor olsam da cf motoya sıcak bakamıyorum. Su değirmeye korkuyor her kullanıcısı ben foşur foşur hortumla yıkıyorum her hafta daha hiçbir şey olmadı

yanında Maşallah demeyi unutma da motorün üstüne çıkınca patlamayayım hocam sana zahmet xD
Ehh orası öyle de sıfır motoru millet alıp satıyor 250nkyı o paraya :D Sessizce profile gir 🤫 Maşallah hocam.

Gurkanpiro

80+ Gold

birde ilk defa trafiğe çıkmıyorum uzun yıllardır hem şehir içi hem şehirlerarası trafikte arabayla bulunuyorum ve ilk defa da motor kullanmıyorum her ne kadar şahsi ilk motorum olsa da. Yani trafiği okuyabilmem ve motorda abs gibi bi velinimetin bulunması şimdiye kadar kaza yapmamamı sağladı. Ayrıca 'ya kaza yaparsam' diye motor almak bence yanlış. tabii ki parça problem olabilir lakin gün geçtikçe stokları artıyor parçaların. Birde kalıplı ağır birisi olduğumdan maalesef hava soğutmalı düşük güce sahip drift L ybr vb. motorlar çok zorlanıyor hararet yapıyor tecrübe ettim.
kaza yaparsınız deneyımlı olsanız olmasanızda ama parca stokları ve agı rezalet bu çin motosıkletlerınde

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kaza yaparsınız deneyımlı olsanız olmasanızda ama parca stokları ve agı rezalet bu çin motosıkletlerınde
ya niye durup dururken kaza yapıyorum deli midir nedir. İnsan gibi kullanıyorum işte trafik tecrübem de olduğundan risk almadan 3500km gittim niye durduk yere patlayayım nası bi zihniyet bu ? her motor alanın kaza yapması zorunlu mu

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cefika
Ama o paraya ben olsam sıfıra yakın ns200ug bulunabilirse dominar 250 veya illa 100cc klasmanında alınacaksa tvs rtr 200 vitesli zorunlu değilse pcx tercih ederdim.

Gurkanpiro

80+ Gold
ya niye durup dururken kaza yapıyorum deli midir nedir. İnsan gibi kullanıyorum işte trafik tecrübem de olduğundan risk almadan 3500km gittim niye durduk yere patlayayım nası bi zihniyet bu ? her motor alanın kaza yapması zorunlu mu
durup duruken degıl denyonun bırı gelıp sana vursa nolacak

Top Bottom