VOIDU UBISOFT İNDİRİMLERİ

Maalesef cok iyi fiyatlar goremedim ve maalesef zamlanirlar da. Alacak varsa cok bekletmemeli.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Valhalla için sizce delux edition mı yoksa Ragnarok edition mı? Delux te gelen pakette oyuna etki eden önemli bir şey veriyor mu? Yoksa sadece görsel etkisi olan şeyler mi? Ragnarok versiyonda da eklenen yeni hikaye oyunun hangi kısmında oynanıyor? En sonundaysa ben o kısma gelene kadar çok zaman geçer.

AC Valhalla var bende Origins var bende. Buradan alınabilecek oyun önerir misiniz? 1-2 tane alıyım.

Valhalla için sizce delux edition mı yoksa Ragnarok edition mı? Delux te gelen pakette oyuna etki eden önemli bir şey veriyor mu? Yoksa sadece görsel etkisi olan şeyler mi? Ragnarok versiyonda da eklenen yeni hikaye oyunun hangi kısmında oynanıyor? En sonundaysa ben o kısma gelene kadar çok zaman geçer.
Delux aldım. Yalnız kod olarak verse daha iyiydi. Hesaba giriş olması güven açısından sıkıntı

Bu siteden satın aldığımda CD-key olarak mı veriyor arkadaşlar orası önemli çünkü key olarak vermiyorsa ucuz olması normal.

Bu siteden satın aldığımda CD-key olarak mı veriyor arkadaşlar orası önemli çünkü key olarak vermiyorsa ucuz olması normal.
Key olarak değil. Ubisoft hesabına giriş yapıyorsun, otomatik oyunu ekliyor

Assassin's Creed Odyssey: Ultimate Edition​

117 lira fena fiyat degil ya, oynanis suresi cok uzun, her turlu degecegini dusunuyorum

Geri