Vok arc sistem 9999tl

kasa psu hariç bence giriş segment için iyi sistem iyi fiyat ekran kartı 3.5k ya gelmiş oluyor kasa psu da iyi olsa kesin alınırdı bence. Dolar da yükseliyor

Son düzenleme:
sistem on numara olmuş psu yu sök başka bir şey tak bitti gitti bu zaman da böyle sistemi bu paraya bulup da laf ediyorsanız baya zenginsiniz demektir

sistem on numara olmuş psu yu sök başka bir şey tak bitti gitti bu zaman da böyle sistemi bu paraya bulup da laf ediyorsanız baya zenginsiniz demektir
Powerboost PSU için sıfırdan farksız bile olsa alıcı çıkar mı bilmiyorum ikinci elde. 500-550W Kaliteli PSU'lar da 900'den başlıyor ortalama, yani sök taklık bir mevzu yok. Fiyat iyi olsa da insan en azından ''ortalama'' bi PSU arıyor içinde. Kimse kusura bakmasın itopyanın kurnazlığı bu, 17-18K'lık sistemde de aynı psuyu, aynı ssdyi kullanıyor.
Ha sisteme gelirsek fiyatı iyi yine, bu dönemde alınır.

Sistem alınır bence psu ya öcü gözüyle bakmak yanlış 5 yıldır akım korumalı priz olmadan kullanıyorum rampage psu bizim burada her hafta fix elektrk gitmesine rağmen bir sorun yaşamadım bugüne kadar ihtiyacı olan yapıştırıp geçsin

Bu sistemi almayı düşünüyorum. 12-13k bandına sizce hangi özelleştirmeleri yapıp çıkartayım?

Hocam 1 aydır bekliyorum doğru dürüst sistem çıkmadı dayanamıyorum artık.

Geri