link atar mısınızDonanım arşivi çıktı incehesap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vok sistem İtopya da çıkacak
link atar mısınızDonanım arşivi çıktı incehesap
VOK bu dostum sağı solu belli olmaz. Geçen senede rtx3060ti ryzen 5 5600x sistem çıkardı. 13000₺. O zamanın en iyi sistemiydi fiyat özellik olarak. Bakma sen çıkar mı çıkar. Bende sistem var zaten ihtiyacı olanlara bi güzellik olur gene sene sonu.5800 işlemcıyı hazır sıstemler de kulanmazlar
desene site gene paketDonanım arşivi çıktı incehesap
Hocam ben çok bi şey istemiyorum 3060ti 5600 olsun yeter yapabilirse 16k olsun süper olurVOK bu dostum sağı solu belli olmaz. Geçen senede rtx3060ti ryzen 5 5600x sistem çıkardı. 13000₺. O zamanın en iyi sistemiydi fiyat özellik olarak. Bakma sen çıkar mı çıkar. Bende sistem var zaten ihtiyacı olanlara bi güzellik olur gene sene sonu.
Öyle sistem gelirse daha ucuz olurHocam ben çok bi şey istemiyorum 3060ti 5600 olsun yeter yapabilirse 16k olsun süper olur
16ya ben gelse almam 3060tiHocam ben çok bi şey istemiyorum 3060ti 5600 olsun yeter yapabilirse 16k olsun süper olur
Benim gözüm kesmez şahsen zaten mağaza stoğu yok olsada erkenden gidiyor millet
Haklısınız hocam bu hazır sistemleri kaçırsam bile 16-17k bütçeyle 3060ti bi sistem toplayabilirim sanırım
3060ti 8500
5600 2800
B550 1800
16GB 900
1TB SSD 1500
Kasa Psu 1500
Yani demem o ki 16k çok da ucuz bir fiyat olmuyor. 15k için alınır deriz. (He çok elite parçalar sıvı soğutma felan olursa ayrı)
Değil o önceden vardı bittiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
sistem bu galiba:d
Nerden buldun cok iyiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bune benzer gibi geldi bana sadece ekran kartı nvidia olurDeğil o önceden vardı bitti
inş. Kasa ve anakartı uprage edip alırımITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası