MBilgilendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Hala alınabilcek fiyatta mı ? Anakartı değiştirmeden b620 ile almayı düşünüyorum.650 anakart ile farkı çokmudur ? Sadece ssd yi nv3 e yükselticem. Değer mi bu fiyata ?
Bence halla alınabilecek fiyatta kasımda daha iyisi gelebilir belki amaHala alınabilcek fiyatta mı ? Anakartı değiştirmeden b620 ile almayı düşünüyorum.650 anakart ile farkı çokmudur ? Sadece ssd yi nv3 e yükselticem. Değer mi bu fiyata ?
B650 chipset olması avantaj, OC desteği mevcut.Hala alınabilcek fiyatta mı ? Anakartı değiştirmeden b620 ile almayı düşünüyorum.650 anakart ile farkı çokmudur ? Sadece ssd yi nv3 e yükselticem. Değer mi bu fiyata ?
Şu anlık bir sorun yok
Sizin sistem kargoda mi acaba benimki hala montajda gözüküyorB650 chipset olması avantaj, OC desteği mevcut.
Montajda. Parçaları yeniden üretiyorlar sanırım :/Sizin sistem kargoda mi acaba benimki hala montajda gözüküyor
Bendede aynı durum söz konusu bu kadar geç geleceğini tahmin etmiyordumMontajda. Parçaları yeniden üretiyorlar sanırım :/
22 Ekim 2024, Salı, 21:20
Montaja Gönderildi
Bekleyen derviş… diyelim. Sıkıştırmaya da gerek görmüyorum, sağ salim göndersinler.Bendede aynı durum söz konusu bu kadar geç geleceğini tahmin etmiyordum
Ben köydeyim 22 Ekim sipariş verdim 26 Ekim teslim edildiBendede aynı durum söz konusu bu kadar geç geleceğini tahmin etmiyordum
hayırlı olsun tekrar güle güle kullan hocamAz önce teslim edildi.
Alıntıyı görüntüle
Baya uzun sürmüş hayırlı olsun umarım sıkıntısız uzun yıllar kullanırsın(daha iyisini alana kadar yazayım ters tepmesinAz önce teslim edildi.
Alıntıyı görüntüle