dafidak
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
zaten 11.sınıfım hem ders hem oynadığım oyunuda iyi oynamak istiyorum çok masraf olsunda istemiyorum yada şu anki pc mide yükseltebilirim de ne dersinizsöylediğiniz oyunlara göre alınır iyi sistem BENCE
link?2k daha çık 4060 al
ailem onunla uğraşmıyacağını söyledi internetten almaya bile zor ikna ettim zaten oturduğum yerdeki mediamarkt teknosadan falan almamı söylemişlerdi ama ikna ettim2. el bak tek tek birine toplattırabilirsen.
yada şuan laptopumda i7 10750h gtx 1650 16 gb ram tek slot bi 16 ram daha alıp ssd alsam iyi olur mu sizce yada sistem mi toplayayım2. el bak tek tek birine toplattırabilirsen.
ventusun kötü olduğunu duydum ve amd işlemci tercih ederim
niye psu da ne varO zaman attığın sistemi alabilirsin gene de yav bütçen yok ise. Psu sıkıntıya sokar mı bilemem yalnız.
Hocam bozulacak değil yaventusun kötü olduğunu duydum ve amd işlemci tercih ederim
Elindekini satıp bütçeni yüksete de bilirsin. Psu ise önerilmeyen bir marka o yüzden.ailem onunla uğraşmıyacağını söyledi internetten almaya bile zor ikna ettim zaten oturduğum yerdeki mediamarkt teknosadan falan almamı söylemişlerdi ama ikna ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
y
yada şuan laptopumda i7 10750h gtx 1650 16 gb ram tek slot bi 16 ram daha alıp ssd alsam iyi olur mu sizce yada sistem mi toplayayım
laptopu satamam muhasebe işleri oluyor eve iş getirince o yüzden satamam bide psu önersene özelliştirmelerdenElindekini satıp bütçeni yüksete de bilirsin. Psu ise önerilmeyen bir marka o yüzden.
öneri varmı soğutucu x123 duo var heralde ama yeter miDediğin oyunlara yeter yalnız 5600 a hava soğutucu şart.