Gurkanpiro
80+ Gold
stok sogutucu ıle kıs ayları rahatlıkla gecer sıkıntı olmazDediğin oyunlara yeter yalnız 5600 a hava soğutucu şart.
stok sogutucu ıle kıs ayları rahatlıkla gecer sıkıntı olmazDediğin oyunlara yeter yalnız 5600 a hava soğutucu şart.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...MI96vzx6zmiAMVrzgGAB3PixAbEAAYASAAEgLSu_D_BwE alsam yaz falanda götürür mü acabastok sogutucu ıle kıs ayları rahatlıkla gecer sıkıntı olmaz
Bitfenix ares olabilir yalnız kasa hakkımda bilgim yok boyutu nasıldır, hava akışı nasıldır bilmem. Genelde hava akışı iyi oluyor yalnız bitfenixlerin evimde 2 adet modeli var.laptopu satamam muhasebe işleri oluyor eve iş getirince o yüzden satamam bide psu önersene özelliştirmelerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneri varmı soğutucu x123 duo var heralde ama yeter mi
rahatlıklahttps://www.akakce.com/islemci-sogu...MI96vzx6zmiAMVrzgGAB3PixAbEAAYASAAEgLSu_D_BwE alsam yaz falanda götürür mü acaba
butce soyleyın onerelımt
toplam kasa soğutucu 18.900 gibi bişe oldu bide bana monitör klavye lazım membran falan olur klavye
Bu bütçe de 20.000TL civarına sistem 3.500-4.000'e monitör kalanana da rahat bir şekil klavye alınabilir.25 26 falan monitör klavye kasa
butce soyleyın onerelım
olabildiğince az olsun çok para harcamak istemiyorum sistem iyi gibi bi 165 hz yada 144 hz monitör bide bi klavye ucuza kapatırım heraldeBu bütçe de 20.000TL civarına sistem 3.500-4.000'e monitör kalanana da rahat bir şekil klavye alınabilir.
bir dahaki ay ortası gibiBen iyi bişeyler bulursam atıcam sana ne zaman alıcan.
msi mag force 100 da kasa iyi midirBen iyi bişeyler bulursam atıcam sana ne zaman alıcan.
Ohoo diğer ay Vatan'dan güzel sistemler de çıkar. Dediğin kasa da iyi de yan tarafta ki camı plastikten cammış heralde o yüzden önermiyorum artık o kasayı.bir dahaki ay ortası gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi mag force 100 da kasa iyi midir
anladım vatanada bakarım o zamanOhoo diğer ay Vatan'dan güzel sistemler de çıkar. Dediğin kasa da iyi de yan tarafta ki camı plastikten cammış heralde o yüzden önermiyorum artık o kasayı.